co za *****....http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56957794
Wersja do druku
co za *****....http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56957794
może dalibyście sobie spokój już z tym allegro, czekasz aż 20 osób odpisze "ale głupek, co za idiota"... na co to komu??? napisz list do admina tej kategorii żeby to usunął poprostu a nie męczysz forum taką głupotą!!!
chcialem sie dowartosciowac ;]....moze rzeczywiscie pochopnie dalem ten temat no ale chcialem zwrocic uwage na nasilenie sie tego typu kwiatkow ;]
co do allegro wystarczy zglosić adminowi, co do głupich tekstów tutaj na forum o zwinkach no trzeba opierniczyć kolesia... pomijam fakt że pewnie z połowa tego typu tekstów odnośnie hodowli zwinek na forum to specjalne podpuchy żeby wywołać kłótnie i sie zastanawiam czy wogole nie powinny być kasowane wszelkie posty odnosnie hodowli zwinek w terrariach
Prosze na razie nie zawiadamiac allegro. Chce zawiadomic prokurature o fakcie sprzedaży.
W trakcie kontrolowanego zakupu ktoś zawiadomił sprzedającego (lub przeczytał to forum :).
Najpierw dostałem propozycje zakupu, a po chwili maila:
"Niestety nie moge ci sprzedać żadnej pary ponieważ przeczytałem przed chwilą że są pod ochroną a jak masz łąke z tyłu podwurka jak ja to tam są i takie małem ci sprzedać ale nie sprzedaje "
a po kilku minutach:
"zapomniałem ci dodać że ich nie wolno hodować w domu ja ich nie hoduje w domu tylko latają po łące.
Przepraszam ale nie moge ich złapać ici je sprzedać"
Gdy to dostałem byłem w trakcie szukania adresu odpowiedniej prokuratury, bo adres powiatowej komendy policji znalazłem. Zaproponowałem, że wypuści wszystkie zwinki, a ja zrezygnuję z doniesienia.
Chcę przestrzec wszystkich, którzy mają ochotę na trzymanie krajowych gatunków gadów, że jeśli przyjdzie do nich niepodziewanie policja to z prawdopodobnie mojej przyczyny :).
Brawo !!!
ratujmy nasze zwineczki
A z tego co patrzyłem na aukcję to ktoś kliknął że kupuje. To Ty RobercieM ??
Tak to ja. Inaczej nie można dostać adresu osoby wystawiającej.
Ale przecież wystarczy napisać do allegro oni mają wszystkie aukcje zapisane. Fakt samego wystawienia chronionej jaszczurki jest wystarczającym wykroczeniem żeby obciążyć sprzedającego. Nasza Salamandra robiła tak samo: allegro dawało im wyciąg aukcji i oni z tym na policje, zaś policja z tym drukiem aukcji do wystawiającego ;]
offtopic: RobercieM nie masz przypadkiem rodziny w Środzie Śląskiej ?