Mam Prośbe.Jeśli Wiecie To Napiszcie Jakie Ma wymiary to Terra które jest na fotkach na stronie Biofila ( to jak sie robi wodospadzik z korka )
Dzienx
Wersja do druku
Mam Prośbe.Jeśli Wiecie To Napiszcie Jakie Ma wymiary to Terra które jest na fotkach na stronie Biofila ( to jak sie robi wodospadzik z korka )
Dzienx
Musial bys spytac pana Sulka :)
Yyy.. A po co ci to wiedzieć?
zadzwoń i zapytaj, tak będzie najprościej :)
60x60x100
Przy okazji (nie będę porusza ł nowego tematu):
Dlaczego nie dochodzą moje listy email na skrzynkę Biofila??? Wszędzie indziej dobrze dochodzą.
???
Ode mnie meile tez do Biofila nie dochodza. Albo po prostu nikt nie odpisuje....
This report relates to a message you sent with the following header fields:
Message-id:
Date: Sun, 06 Jun 2004 15:20:38 +0200
From:
To: biofil@inetia.pl
Subject:
Your message is being returned; it has been enqueued and undeliverable for
10 days to the following recipients:
Recipient address:
Original address: biofil@inetia.pl
Reason: unable to deliver this message after 10 hours
.................................................. .................................................. .................................................. ......
Takie coś do mnie wraca (prywatne dane skasowałem:))
Można jakoś inaczej skontaktować się poprzez komputer z Biofilem???
Drobek mi też takie coś wróciło. Spróbuj wysłać na adres biofil@biofil.pl alno lepiej jak masz jakąś konkretną sprawę zadzwoń do pana Sułka (0 506 023 321) bo wiem że raczej preferuje ten sposób załatwiania spraw niż pierniczenie o niewiadomo czym przez maila. No chyba że nie masz sprecyzowanego tematu i chcesz tylko jakąś tam pierdółkę się zapytać.
Dzieki <ameno> A dla Tego ciekawskiego o mi jest potrzebne bo chciałem zrobić podobnej wielkości bo mi sie podobało :P