prosze o zdjęcia roślinek dla lega bo po nazwach nic nie kumam,potrafie rozpoznać jedynie mleczyk i babke:-)luciano3@wp.pl
Wersja do druku
prosze o zdjęcia roślinek dla lega bo po nazwach nic nie kumam,potrafie rozpoznać jedynie mleczyk i babke:-)luciano3@wp.pl
Nazwy roślin dla legwana znajdziesz na forum. Wpisz nazwę do wyszukiwarki np. na Onecie lub WP i już masz opis, często z fotkami.
to samo co Rysiek + FAQ pkt. 13
+ jeszcze to,ze jak nie wiesz jak jedzonko dla legwana wyglada, to JAK CHCESZ GO ZDROWO ZYWIC?????????
brak mi słow....
heh, ludzie więcej tolerancji, ja też nie znam niczego innego poza wyżej wymienionymi, no może jeszcze koniczynę;)
a nikt mi chyba nie zarzuci tego, że legwana karmię nieprawidłowo.
ps. Loktok trzeba się pośpieszyć;)))))))))
Karmienie samą cukinią nie jest prawidłowe :-)
hehe:)
a kto powiedział, że tam jest sama cukinia???
przejrzyj archiwum Rysiu, to sie doczytasz, że w misce oprócz cukinii znajdowały sie inne smakołyki:)
no a poza tym, to zielona jest teraz na głodówce
Meg, wiem, była też fasolka którą chciałaś Neo dawać na raty. 2 liście na tydzień :-))) Dopiero pod naciskiem forumowiczów zaszalałaś i Neo dostała całą doniczkę, z której skonsumowała wszystko co bylo ;-)
Ps. Żartowałem...
NIE KUMAM DLACZEGO NIEKTÓRZY WCHODZĄ NA TO FORUM ŻEBY KOGOŚ ZJECHAĆ I POPRAWIĆ SOBIE HUMOR,DZIĘKI WSZYSTKIM ZA NORMALNE ODPOWIEDZI
nie musisz pisać że żartujesz:))))