Re: cholerny ultravitalux;)
a to podczas naświetlanka;)
a to, jak już się zmęczyła;)
Meg słyszałem kiedys takie stwierdzenie że każdy leg nawet najbardziej oswojony po kąpieli słonecznej robi się przez jakiś czas bardziej dziki a ultravitalux to nic innego jak sztuczna kapiel może to właśnie o to chodzi
pozdrawiam
Wow super ujecie, naprawde piekne!!! :))
Ja mysle ze to po prostu przez ta duza dawke promieni, jak dlugie przebywanie legwana na sloncu, mysle ze to moze miec podobne dzialanie. Z tego co wiem to Gucio Ryska tez robi sie jakis bardziej zywy podczas naswietlania. Na szczescie moja Diablo lezy spokojnie podlampka. Za to po skonczonym naswietlaniu nie powiem zeby byla wyjatkowo leniwa lecz na szczescie wszystko jest w normie :)
Meg to normalna reakcja na dużą dawkę UV. Gucio również staje się aktywny, a ostatnio to nawet mając stojak z Ultra Vitaluxem i 6 m przedłużacza chodzę z lampą za nim po mieszkaniu, bo nie usiedzi spokojnie. Ten Ultra Vitalux nie jest taki cholerny ;-))) Po kilku tygodniach, miesiącach te reakcje mogą być inne. U Gucia jest różnie. Pozdrówko! Rysiek
hehe fotki super moj podczas naswietlania siedzi mi na rece bite 10 minut pozniej biega po terra ale nie demoluje :)))