Mam pytanko. Chciałbym kupić Legwana. Mam już nawet terrarum odpowiednich rozmiarów. Ale nie wiem jakie rośliny mu tam wsadzić. Przecież to jest roślinożerne zwierze i czy mi nie zje roślin jak mu je posadze. Prosze o pomoc
Wersja do druku
Mam pytanko. Chciałbym kupić Legwana. Mam już nawet terrarum odpowiednich rozmiarów. Ale nie wiem jakie rośliny mu tam wsadzić. Przecież to jest roślinożerne zwierze i czy mi nie zje roślin jak mu je posadze. Prosze o pomoc
Bardzo dobrym rozwiązaniem są rośliny sztuczne (paprocie, pnącza itp.) i te Ci gorąco polecam ( naturalne prawdopodobnie zostaną zjedzone lub zniszczone ). Pozdrawiam!
jacku ma racje jest teraz taki duży wybór sztucznych kwiatów bardzo poobnych do żywych i przynajmnie bez obaw że może twój pupil je zjeść
pozdrawiam
FAQ
JESLI CHCESZ MIEC WILGOTNOSC NO TO ZYWE ALE ZJE CI JE NIEWSADZAJ ROSLIN TRUJACYCH POZATYM NAJLEPSZE SA SZTUCZNE KUP DUZO KOLOROWYCH Z ZIELONYMI LISMI LEGWAM BEDZIE MIAL FTEGY PIEKNE KOLORY A W LATO WSYTAWIAJ GO NA SLONCE BEDZIE MIAL JESZCZE ZYWSZE KOLORY POZDRAWIAM