Zobacz pełną wersję : schnięcie
właśnie przykleiłem silikonem ścianę dekoracyjną do terra od Paroedura pictus.
czy mogę je wpuścić jutro rano, czy poczekać do popołudnia, aż wróce ze sszkoły??
ale gekoniki nie mogą siedzieć dwa dni w faunaboxie (20x10x10)
MataManX
25-12-2012, 13:57
dwa dni muszą wytrzymać lepiej żeby się cisneły niż wdychały opary
owszem, mogą, zwłaszcza że to pictusy więc nie są jakies olbrzymie. A lepiej żeby posiedziały dzień dłużej w faunaboxie niż żeby miało im sie coś nie daj Boże stać... Ostateczna decyzja należy do Ciebie, tylko miej na uwadze zdrowie jaszczurek...
wiesz co jak przestanie smierdziec octem to mozesz je wlozyc do srodka . moje zyja i maja sie swietnie
dzięki, oczywiście zdrowie i życie pictusków jest najważniejsze więc poczekam do pojutrza.
a tak poza tym mam prośbe pomóżcie mi wymyśleć dla nich imiona (samiec i dwie camice), oraz imie dla samiczki modliszki(Hierodula membranacea).
(tylko prosze jakieś normalne imiona, jeżeli macie pisać coś głupiego to lepiej wogóle nie piszcie)
Dla jednej samiczki mozesz dac imie troche smieszne ale z drugiej strony normalne :
Maria Margarita Konczita Bonarita Gonzalez [; Zrob sobie rodzinke, rozumiesz?? Chodzi o to zeby nazwisko mialy :PP
MataManX
25-12-2012, 14:20
ja dla samca proponuje Juan Sanchez Villa-lobos Rammirez
hehehe, ktos tutaj oglądał Atomówki na CartoonNetwork :D
Co do imion to raczej nie mam koncepcji... Może Stalin dla samca? albo coś w tym stylu :D
ściankę przykleiłem dokładnie we wtorek około 18.00. jak myślicie, czy mógłbym już wpuścić geki??
jak tylko nie śmierdzi (a nie powinno) to śmiało :)
jeszcze troche czuje ocet
ja proponuję zibi didi i fiki :), albo Merfi dla samca i dal samiczek Keri i Smika a dla modliszki to dobre by było Geda bo to takie groźne :P