Zobacz pełną wersję : Czarny palec
Dzis rano zauwazylem ze moj leg ma czarny palec. Wyglada jakby byl zlamany. Obawiam sie najgorszego, ze jest to martwica.
Blagam pomozcie do kogo najlepiej sie zglosic w warszawie i okolicach w sprawie pomocy???
Boje sie oddac zwierzaka w nieodpowiednie rece...
POMOCY....
Z gory dziekuje
Loke
Nie jestem z Warszawy, ale wiem, ze w Jankach, w sklepie AnnaZoo jest dobry weterynarz, ktory zajmuje sie legami (te artykuly w miesieczniku Terrarium o zdrowiu to jej dzielo) Ta lekarka nazywa sie (tak jak jest to napisane w Terrarium) Aleksandra Maluta.
moj legwan tez mialtaki dziwnie czarny palec ,luski na nim byly bardzo miekkie a nie byly one tez przylegajace do palca ale takie jakby lekko podniesione , leg go nie uzywal tego palca przy spinaniu sie . Moze twoj legwan ma to co moj ?? Jesli tak to sadze ze moglabym ci pomoc .Napisz dokladniej jak to wyglada i czy sa jakies zgodnosci miedzy tym co ja napisalam
Wyglada to dokladnie tak jak to opisalas. moj leg natomiast uzywa go mimo iz jest on (palec) bezwladny. jak mozna pomoc. Odezwij sie moze na meila spoco@spik.swps.edu.pl
niestety do 4 stycznia bede nieuchwytny odpisze jak tylko cos odbiore
PS:
Pozdrawiam wszystkich
zycze fajnej imprezki