Zobacz pełną wersję : siatka wentylacyjna
gdzie moge kupic wentylacje do terrarium ,co najlepiej zastosowac na wentylacje
wiesz mozesz uzyc wielu zeczy jako siatke wentylacujna... najlepiej to metalowa drobna siateczka ale ja mam plastikowa bo nie wrzucam do terra swierszy tylko z reki karmie.... nie kupuj, tylko rozejzyj sie dookola siebie napewno cos sie znajdzie :)
Ja mam w terra siatkę taką do zderzaków do auta.(chodzi o siatkę do zderzaków tuningowych)
Jesli choddzi o blache preferowana zobacz w www.Biofil.pl w dziale biofil poleca. Jesli zabem chcesz moskitiere sa pluciene i aluminiowe. Stanowczo polecam aluminiowe gdyz sa trwalsze i nie duzo drozsze.
sa zwykle wentylacyjne kratki takie jak sie je uzywa w domu w niej od srodka jest taka drobna siatka z jakiegos materialu czy cos srednica dziurki jest z 3 mm wiec nic sie nie przecisnie a sa tez taki ze jak sie pociagnie za sznurek to sie zamyka dobre w utrzymaniu wilgotnosci koszt z 10 zl
Remus ile taka siatka kosztuje i gdzie ją można dostać w W-wie?
P.S.
Może wie ktoś gdzie (w W-wie) dostanę plastikowe, czarne prowadnice do szyb?
Pozdrawiam!
Kosztuje ona coś około 35zl za 30x100 i jest w Norauto koło Auchan na puławskiej.
Swierszcze z checia powieksza dziurki:) Polecam moskitiere aluminiowa dostepna w marketach budowlanych. Koszt okolo 18zł/mb
Siatki aluminiowe i z innych metali kupisz na pl Grzybowskim w Warszawie. Najlepsza jest blacha perforowana, aluminiowa. ale jest najdrozsza i trzeba ja sprowadzc z Krakowa. Jesli nie duzo chcesz moge Ci odsprzedac kawalek.
Odradzam akurat czarne prowadnice. Jesli produkt nie zostal poprawiony to z tego co wiem zacinaja sie czarne prowadnice, cos z nierownoscia jest problem. No chyba ze jest wielu producentow lub sie myle.
Pozdrawiam
W każdym markecie kupisz aluminiowe prowadnice do tynku - długość 2,5 m, szerokość +- 5 cm - są dość sztywne i łatwo da się je kroić na odpowiedniej długości kawałki. Cena 5 pln. Są też podobne, przeznaczone do wyznaczania narożników, cena porównywalna, ale trzeba rozklepać na płasko (zgięte pod katem 90 st.) - są sporo szersze. Prowadnice mają sporo otworów i spokojnie nadają się na wentylację. Na 100% są w Castoramie - dział budowlany, ale w innycj też raczej będą.