Zobacz pełną wersję : Gratuluję
Jarek Zajączkowski
09-08-2011, 05:36
Gratuluję i proszę - przestańcie "wojować".
Czytelników każda gazeta, sprona, wortal czy portal zdobywa nie "banerami" ale treścią. I koniec i nikt tego nie zmieni. LEGENDA o sporach terrarystów musi się skończyć! Dla dobra zwierząt! (Mały komentarz do "Polskiego Piekiełka" - będzie większy ).
Bądźmy dobrzy w tym co robimy a słuchacze, czytacze i oglądacze znajdą się sami.
"Meeeeeehr Licht"
Jarku ale musisz przyznac że treści, (nie wszystkie) są "do bani" i pisemko nie zasługuje na miano "magazynu speclalistycznego" Ty znasz ja znam inne pisma (niestety zagraniczne) io te spokojnie moga pretendować do tego miana, a pisemko niestety (co z tego że jedyne na rynku) odbiega bardzo od wysokiego poziomu i tłumaczenia że to numer pilotażowy to nie wytłumaczenie już zawartośc strony terrarium.com jest o niebo lepsza a wcale nie jest strona spedcjalistyczną wojny njie ma jest walka o jakość bo to należy sie słuchaczom, czytacom i oglądaczą partacze powinni zamilknąć lub zniknąć.
Pozdrawiam
Jarek Zajączkowski
09-08-2011, 08:28
Potrzebny jest więc czas a nie adrenalina i niepotrzebne nikomu przepychania. czas dla autorów (do udoskonalenia swoich produktów), czas i dla odbiorców (dla rzecowej ich oceny)
ehh, czytaczom powiadasz? hehehe, dal bys spokoj z przyp.... sie do artykulow, opisow, i rzeczy ktore inni zrobia a nie ty, bo zle dusze podobne do ciebie, tylko psuja nastroje, i zanieczyszcaja atmosfere.
Jarek Zajączkowski
09-08-2011, 08:43
Piotrze - przecież ja się nie przyp...do artykułów itp. Wręcz przeciwnie doceniam trud wydawców i autorów a zła dusza?
Przeczytaj proszę mój list
iii, przepraszam panie jarku, ale nastapilo male nieporozumienie! nawiazywalem (mowiac "czytaczom") do kolejnego blysku bruka. bron cie panie boze bym pana, uwazal za zla dusze w terrarystyce, o ktorej mowilem - majac na mysli rzecz klarowna - bruka.