Zobacz pełną wersję : Moje malenstwa :)
Samiczka 11 miesiecy :)
Samiec 9 miesiecy :)
Mam wrazenie ze samiczka to jakas odmiana barwna, ale to tylko wrazenie i prosilbym o wypowiedz ludzi ktorzy znaja sie na lampartach lepiej niz ja :). Tak w ogole to pozdro for all :) hyhy.
Nowe terrarium w trakcie wykonywania. Jak widac na obrazku bedzie wodospad i male jeziorko :). Cale terra pokaze po zrobieniu , juz z nowymi mieszkancami :)
Zwierzaczki bardzo ladne:) (tlusciutkie) a terra zapowiada sie calkiem calkiem
To są classic , zadna odmiana barwna :-) ładne ładne :]
To ten gek jednak nie dla kumpla?:)
Fajne gekony.Jakieś dwa trzy tygodnie temu widziałem ciebie w realu e tym jakimś zoo.
zwykłe klasyki ale widac ze dbasz o nie sa w bardzo dobrej kondycji .
Pulsar tamten gek byl dla kumpla :), cos slabo orientujesz :), on byl malutki, mial zaledwie 1-2 miesiace :) a te jak wyzej napisalem maja 9 i 11 miesiecy :) i kupilem je u nas w miescie :) hyhy.
Vagansek
04-05-2014, 11:55
Witam !
Geki ładne ;)
Nowe terra będzie dla lampartów ? Jeżeli tak, to wodospad i jeziorko chyba nie są najlepszym pomysłem... będzie za duża wilgotność powietrza, a w końcu to stepowo-pustynne stworki ;)
pozdrawiam
VAGANSEK
Sierakus
04-05-2014, 14:42
No fakt geki zarypiste ...... a co do terra to mam nadizje ze a pierwszy je zobacze hyhy ale to sie okaze aha i przyjedz domnie z aparatem porobimy zdjecia mojego "bekona" i terra odrazu :] pozdrawaim
Peace
Nie Twoje nie :) hyhy, najpierw moje potem Twoje hyhy. Przynies mi jutro do pracy podanie i nie zapomnij bo udusze :P hyhy
Sierakus
07-05-2014, 14:17
Ale i jak zwykle zapomnialem :p hyhyhy