Zobacz pełną wersję : Coluber Constrictor
KORSAKOW
03-04-2014, 03:43
70 cm swietnego poloza, bardzo ciekawe zachowania, baaaaaaaaardzo szybkie bydle, i zre wszystko, od myszy, przez swierszcze i duze larwy, na zabach skonczywszy, postaram sie na dniach wrzucic fotki z posilków, aha pewnie nie wspomnialem ze te wezyki nie dusza ofiar? tylko je roztrzasaja na smierc albo dociskaja do ziemi i jedza na zywca... mala rzecz a jak cieszy podczas obserwacji, zawsze jakies urozmaicenie po zbozowkach
no no ciekawy wężyk .. :) jakie masz dla nigo terrarium ? mozesz zdjecia pokazac ?:D
KORSAKOW
03-04-2014, 04:02
jak tylko cyfrówka wróci z wycieczki szkolej ;-)
Heh, skoro nie dusza ofiary, to chyba komus sie nudzilo jak nazwe wymyslal :-)
hmm chyba właśnie duszą ale w inny sposób.. tak jak powiedział KORSAKOW przygniatają do podłoża i moze w ten sposób duszą?! :D
ciezko zdobyc tego weza ?? ile moze kosztowac ??
KORSAKOW
03-04-2014, 06:46
ani nie ciezko zdobyc, ani nie sa drogie, sam sie zastanawiam dlaczego sa tak malo popularne
bardzo fajne waz, moj przyszly cel, podobaja mi sie jak sa czarne jak sadza ;]
KORSAKOW
03-04-2014, 07:05
mlode sa bardziej oliwkowo-ciemnoszare ;-)
a moze ktos wie gdzie kupic Coluber constrictor foxii, o charakterystycznym szaro-niebieskim ubarwieniu?
fajny :)
P.S jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż coluber jugularis
no w naszych okolicach to napewno ciezko go dostac :(
KORSAKOW
03-04-2014, 12:08
w naszych okolicach tzn?
ja jestem z Warmińsko-mazurskiego wiec tu nie ma duzego wyboru w wezach ;/ a watpie zeby ktos mial Coluber Constrictor ;/
KORSAKOW
03-04-2014, 14:05
fama niesie ze beda dostepne na www.terrarystyka.com.pl