Zobacz pełną wersję : moja dziewczynka.....
kira ....opuszcza chawire...
no spoko zdjecie .... mozna o troche wieksze prosic ??
leviatan
13-03-2014, 12:31
mega zdjęcie, wszystko widać i jest git :]
Na moim monitorze widac tlyko jakas glizde w sloiku... poza tym to spoko zdjecie :]
Nevermore
13-03-2014, 16:39
fajne kwadraciki
sErGiEjOo
13-03-2014, 22:46
ja tak Łysek widze glizde w słoiku :)
wiecie co glizdy to moze macie....ale w spodniach!!!!!!!! A wiekszego zdiecia nie moge dac bo maja wpwyzej 100KB jezeli ktos chce to przesle na meila wystarczy napisac.A nie takie glupkowate docinki.....Łysek napisał(a):
> Na moim monitorze widac tlyko jakas glizde w sloiku... poza tym
> to spoko zdjecie :]
>
Jak możecie robić facetowi przykrość mówiąc że to glizda!!! przecież od razi widać że to Dżdżownica Kanadyjska!!! :P
ale z ciebie twardziel za monitorem .....ciekawy jestem jaki jestes naprawde ja mam ta glizde w sloiku a ty w spodniach....baranie!!!!
Foxtrott
14-03-2014, 06:18
losi1, ale tam naprawdę widać tylko glizdę w słoiku, nie bądź taki nerwus;)
weź jakąś większą fotke i otwórz w pancie, a następnie zapisz w formacie JPG(niezależnie od tego w jakim formacie jest teraz). to powinno kilkakrotnie zmniejszyć jej wagę bez utraty jakości i wrzuć tu jeszcze raz.
oto ta glizda w sloiku....teraz wiekszym..
hehehe no teraz juz widac jakiego pytona bo wcvzesniej to na prawde kalifornijska glizda... :P
losi1 nie myslalem ze masz takie cienkie poczucie humoru... zwaz tlyko ze wszyscy pisali tak dlatego ze dales na prawde MIIIINI fotke Kazdy sobie zartowal z foty a ie z Ciebie i Twojego weza ale oczywiscie taki "twardziel jak ty za monitorem" od razu sie wzbuzyl i zaczal wyzywac od baranow...
szkoda slow.. zamiast marnowac zcas na bezsensowne posty radzilbym sie pouczyc zmienijszanie objetosci fotek (a nie ich miniaturyzacje).... to nie boli uwierz mi! :)
a teksty typu:
"ale z ciebie twardziel za monitorem .....ciekawy jestem jaki jestes naprawde ja mam ta glizde w sloiku a ty w spodniach....baranie!!!!" Sa tylko smieszne a zarazem zalosne, radze popracowanie nad kultura i stylistyka wypowiedzi...
Jak nikt Ciebie nie wyzywa to radze nie wyzywac innych bo dlugo nie zabawisz na tym forum (a swoja droga Dobry poczatek hehe:) )
A aby uniknac tekstow glizda czy dzdzownica radze umieszczac normalne fotki bo tamta nawet na tapete do telefonu sie nie nadaje
A w zalaczniku fotka mojej glizdy hehe
I tak Cie pozdrawiam losi i zycze powodzenia w hodowli pytona
szajkers
15-03-2014, 13:10
fajny zaskroniec hahaha