Zobacz pełną wersję : Dziecko diabła :[ p. paradoxa
Mój najnowszy nabytek p. paradoxa. Maja zaledwie 18mm a wygląda jak dziecko diabła :D Dzięki PULSAR !!
http://www.frezy-andrzejewski.dmkproject.net/knocker/dziecko1.jpg
http://www.frezy-andrzejewski.dmkproject.net/knocker/dziecko2.jpg
Krycha.k15
07-03-2014, 09:17
hehehe super fotka:]
zdjecie było na makro robione..??
Tomek_Nie
07-03-2014, 09:18
super !!!!! jedyny gatunek modliszki ktory mi sie podoba :)
sErGiEjOo
07-03-2014, 10:46
jak nie lubie owadów to mnie zauroczyła wygląda jak MATKA OBCEGO ke ke ke
THC_Inside
07-03-2014, 10:57
te modliszki wygladaja fajowo dlatego sam taka mam :] za ile ja kupiles ?? bo dokupil bym sobie jeszcze kilka :D
PS. fajna ta twoja tak jak i moja, tylko ze moja juz jest wieksza :P
M.I.R.A.S.
07-03-2014, 11:29
Piękna, moja niestety padła podczas imaginalnej wylinki :(, ale jeszcze będe kiedyś je hodował :]
Knocker modliszka super ale jakiś kontakt do PULSARA bo próbuję się z nim skontaktować a nie mogę też jestem chętny na te modliszki ;)
Wow!!! Super! Ale kosmita! Aż sie boje bo by było, jak by takie coś na pare dni do Czarnobyla zawieść... :D
Wow...Myślałeś może nad wizytą egzorcysty?
Piękna fota:] B. dobre makro. Modliszka wypasiona, podoba mi sie. ile kosztuje modlicha takiej wielkości ??
Pozdrawiam
PULEK
Super nabytek
Ale zdjecie sa pieknie zrobione Gratulacje
POZDRAWIAM
SUPER
mam prosbe jak bys mogl to wyslij mi te fotki w lepszej rozdzielczosci na maila rromann@o2.pl
Obywatel_Snejk
07-03-2014, 12:56
wypas
super, mam nadzieje, że w kolejnych częściach filmu ukaże się ten bohater :P
Hehe :D tak kolejny film będzie bardzo mroczny... już trwają prace :D Zdradzę tylko, że modliszka będzie miała nietypowego przyjaciela :)
jaki mega gdzie mozna właśnie takie dostac i po ile wiesz moze ale mi sie podoba ajjj prze piękny !!!!;]:)
Witam.
Ta modliszka pochodzi z mojej hodowli.
Mam w sprzedaży:
wylęg - 9zł/szt.
parki L4 - 40zł:)
Ta na zdjeciu to wlasnie L4, samiec jesli dobrze widze.
Kontakt:
mkrolewicz@o2.pl
Miszki-nic nie doszlo, pisz na maila.
A zdjecia super:)
Mialo byc "pochodzą" - jakies bledy forum chyba...
Piękna modlicha:) Na razie jestem początkująca i póki co jestem na etapie gastric (inkubuje kokon aktualnie) ale coś czuje, że chyba niedługo sprawie sobie nową modliszkową piękność:)
Foxtrott
08-03-2014, 04:23
piekna!!
ja będę miał parkę w przyszłym tygodniu:)