Zobacz pełną wersję : lampart - ile moze taki kosztowac?
Witam, bardzo podoba mi sie ten gekon ale nie wiem jaka to odmiana barwna i ile taki moze kosztowac. Prosze mi odpowiedziec ile to kosztuje i jaka to odmiana. Z góry dziekuje a oto zdjecie:
http://163.24.177.52/images/Eublepharis_macularius/Eublepharis_macularius_04_3.jpg
Wydaje mi się że to nie jest zadna odmiana barwna tylko jest to młody osobnik, kiedy urośnie zmieni barwe na standardowego lamparta.
A ja bym sie nie zgodził z Bartasem, tzn. niewiem jaka to odmiania, ale niewygląda jak zwykłe młode lamparty.
Masz prawo się ze mną nie zgodzić, tak samo jak ja mam prawo nie miec racji, ale widzialem juz wiele młodych lampartów i niektóre przybierają takie wzory.
jest to high yelow jungle lub tangarine jungle , niewiem czy fotka jest robiona z lampa czy bez z tad watpliwość . cene waha sie od 140-250 zł za młodego osobnika w zaleznosci od hodowcy i zródła
i jestem pewien ze sie niemyle posiadam w swojej hodowli takie gekony (poznaje to po intesywnym koloze zółtym braku wzora na nózkach oraz nieregularnym wzoze i przebarwieniach na główce . podrawaiam
GREJFRUT
31-01-2014, 15:11
Wydaje mi sie że jednak tangerin jungle (zabarwienie głowy gekona)
a wiecie moze kto ma do sprzedania mlodego osobnika?