Zobacz pełną wersję : Duuużo gadów :D
A oto połoz zbożowy - samiec 150cm, który dzisiaj w nocy wyliniał :D
teraz lancetogłów honduraski {l.triangulum hondurensis} - powalony wąż, lubi gryźć :D
następna fotka tego pana :D
Oto przed państwem parka agamek brodatych - samica 40cm, samiec 38 cm !!!
i pończochy sirtalis parietalis, młoda parka
no, to teraz gekony paskowane :D tu jest samica
teraz lamparty - samczyk 17cm hetero na white&yellow :)
samica 18 cm hetero na albino
uwaga, niestety nie zrobiłem zdjęcia gekona tajskiego domowego, ponieważ jest młosy, bardzo szybki i delikatny, jak podrośnie, to pojawi się tutaj jego fotka, i na koniec 2 agamki :D
a oto mój regał z terrariami
i terra na lamparty stojące na komodzie :D
sigsauer
17-01-2014, 05:08
Kudeeeeeeee czemu ja nie pomyślałem wcześniej o taki regale!!!!!!!!! A nie mam gdzie ustawiać tarrariów!!!!!!!
Jest robiony czy kupowany?????? Chyba podobny widziałem w IKEA całkiem niedrogo
Regalik robi wrażenie ;) A gadzinki tak samo ;)
regał całkiem sympatczny i terraria ładne i esteyczne :) widze ze jak na swój wiek to bardzo ładna kolekcja :)
adrian16
17-01-2014, 07:40
SUPERRR :]
Dzięki :D regał "gorm" został kupiony w ikea, to są 2 skręcone regały :D
a tak w ogóle, to terra sa jaśniejsze, ale jak robiłem zdjęcia zwierząt w terra, to wyłanczałem lampki, żeby lepiej wyszły :D Dodam, że samica g vittatus od dwóch tygodni jest w ciąży :D
Pozdrawiam!!!
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper fotki....
nic dodac nic ujac :)
Silent_Dragon
17-01-2014, 13:44
Witam
Wszystko extra :D
Pozdrawiam
Gadzinka
17-01-2014, 15:47
Jakie rozmiary mają te regały?? Super zwierzaczki
Jaki masz wymiar terra dla agam ??
regał zmierzę, teraz nie mam czasu, terrarium dla agam 130/40/40 :D
Troche małe to terrarium dla agam.Skoro samica ma 40 cm to ledwo co sie wyprostuje na szerokosci.Powienneś pomysleć nad nowym min. 150X60X50, ale jak już nowe ma być to kup na zapas większe :P
spoko zwierzaki, terra dla agam faktycznie za wąskie i dla gekonów też mi się wydaje przymaławe(jakie wymiary?)
Gekony są jeszcze młode, mają po 17cm, jak urosną to zrobie większe, terra ma wymiary 50.30.40