Zobacz pełną wersję : Zdjęcie mojego nowego terra dla lamaprtów
Zdjęcie mojego nowego terra dla lamaprtów - przebywa w nim małe stadko albinosów
http://www.nasze-zwierzaki.com/inne/terra_1.jpg
Pzdr
PiotrB
Ladne , a te kryjowki to chyba sa z piaskowca prawda?
Kryjowki to wytwor exo-terry
Bardzo łądne terra
Swoją drogą: Widze że mamy kolejnego miłosnika trzymania gekonów na piasku... i dobrze. Jatez uwazam ze to nic zlego :):):)
sqqter oczywiscie ze nie. Jesli masz pewnosc ze twoje gekony go nie zjedza:D
zajefajne...
tez miałem robić z tych płytek, w sumie sa nie drogie, ale tak jakos wyszlo ze nie zrobiłem z nich i żaluje teraz :/
ale moze kiedys tez przerobie terra, jak dokupie do parki... :) zobaczymy
jak sie robi ta tylnia scianke, ile by kosztowalo do terra o wym 150/60/60
~~LIŻ BENY??!!~~
POZDROOOOOO
piaskowce z tylu- SUPER! Tak zmieszane rozne ich kolory wygladaja moim zdaniem lepiej niz te scianki z zaprawy ktore 3/4 osob sobie robi :)
kiedyś u mnie w OBI pudełko w którym byłok chyba 20 płytek kosztowało ok 20zł, płytki są dośc cienkie ok 1cm, są rózne kolory, rozmiary itd
mozesz przykleic do scianki na gips, silikon...
Co do kosztów to ja płaciłem ok 50 zł za paczkę (w paczce jest 0,66 metra płytek) - płytki te mają grubośc 3 cm , do tego dochodzi koszt kleju (ja użwyałem tego samego producenta) - dość drogi pudło kleju kosztował ok 70 zł (powinien starczyć na wylepienie ok 7 metrów płytek jak dobrze pamiętam
podoba mi sie :) rodzice właśnie wyklejaja czesc ściany takimi płytkami w pokoju :) może by sobie zrobili taki narożnik z jakimś ładnym terra :P