Zobacz pełną wersję : no to macie jeszcze seemanni na rece :D
:)) bardzo fajny pajaczek
bede szukal samca to niej :D
niezła, mam w planie qpić taką:)
Gienio_hydraulik13
08-12-2013, 06:02
Ja na twoim miejscu kupił bym se atraxa i wtedy szpadnował :D
PS.Wajny zwierzaczek
no coment
Wiadomość zmieniona (23-01-05 13:53)
redknee ... jest roznica :)
zaklinacz pajakow, hehe :)
hehe dzieki mich, podoba mi sie :))
Foxtrott
08-12-2013, 07:33
... i może zmądrzejesz...
a pajączki fajne.
przypomniało mi sie jak pisałeś redknee pod moim postem w którym dałem fotki spuchniętego palca , po ugryzieniu przed pewne terarrystyczne zwierzatko , pytałes sie czy robie to zeby zaimponowac innym terrarystom , oczywiscie nie , chciałem tylko pokazac jak wyglada łapa po ukaszeniu , za to widze ze ty chcesz zaimponowac jak najbardziej , nawet sam tytuł posta o tym swiadczy , wiele ludzi robi fotki pajaczków na ręce i sie tak z tym nie pucują jak Ty..takze zastanów sie nastepnym razem jak bedziesz osądzał innych ze szpanuja...
THC_Inside
08-12-2013, 15:46
zaimponujesz mi jak wezmiesz sobie murinusa doroslego :P wyszlo by wtedy jaki kozak jestes zycze ci tylko zebys nie skaczyl zle z ta swoja ambicja a pajaki masz ladne tylko szkoda ze wlasciciel nie ma wyobrazni :P
mam kumpla który brał murinusa na reke dorosłego... zyje i ma się swietnie:D
THC_Inside
09-12-2013, 11:11
nie nie nie :P ja mu niezazdroszcze niech sobie bierze pajaki na rece na twarz jak tam woli moze sobie nawed w gacie wsadzic ale to nie chomik lepeij dla pajakow jak sie je na rece nie bierze do zdjecia nie powiem ladnie to wyglada i sam bede bral na rece do ZDJEC ale tylko do zdjecia i nie dla szpanu :P