Zobacz pełną wersję : Zdjecie mojej Boehmei z siostra ;]
drugie....musialem namawiac siostre z pol h zeby go wziela na rece...to mial byc jeden z argumentow ktory mial przekonac moja mame do tych fantastycznych zwierzakow....
niestety pajaka nie udalo sie pozostawic w domu.....
reconnect
27-10-2013, 14:30
musiał bys mi zaplacic minimum 200 zł i zapewnic ze masz antytoksyne w domu zebym wzial "pajoncka" na gołą ręke. jedyne co mialem na rece to geniculata kumpla, ale to przez skorzana rekawiczke
a mimo to fajny spajder
ten pajak jest niesamowicie spokojny, czesze sie i nie mechaci sie w praniu ;]
coo reconnect to ja niewiem:/ ja miałem dość dużo pająków na ręce:p ale żeby tak panikowac to :0
cornieszon
28-10-2013, 01:06
hehe moj boehmei na rece sie wogole prawie nie rusza, ale jak coś mu w pojemniku robie to od razu czesze(chociaż zazwyczaj nie ma czym bo ma gołą d... eee pupę), przez co bardzo dużo traci na wyglądzie
Ja swojej nie brałem jeszcze gigdy na ręce bo tak jak cornieszon'owi moja zawsze jest straszenie "agresywana" w terra. Jak jej spyskuje to się wyczesuje i też ma gołą d.... :( A na ręce się boje... Bo często robi gwałtowne ruchy...
crocodyll
28-10-2013, 11:54
Na jakiej podstawie sądzisz że pająk jak wyczesuje włoski to jest agresywny.Przecież on to robi,bo się broni.
sErGiEjOo
28-10-2013, 13:43
łądny pajączek :) naprawde piekny :D
moj kedzior sie tez czesze ale nie nazwalbym go agresywnym..
cornieszon
29-10-2013, 01:55
ja swojego łapię od góry i kładę na ręku-nie stawia najmniejszego oporu:)
cornieszon
29-10-2013, 01:57
a tak wogóle to po której jest wylince??:)
L9..niestety nie wiem czy to samiec czy samica....z geby jakby samiec..ale czekam na wylinke ;]
cornieszon
30-10-2013, 13:49
mój też jest L9 mniej wiecej takich samych rozmiarów ale nie ma jeszcze takich ładnych kolorków:|