Zobacz pełną wersję : terra dla strachów
takie oto proste terra dla kilku młodych straszyków/patyczaków..
co wy na to? :)
http://www.midboss.neostrada.pl/strachy/1.jpg
http://www.midboss.neostrada.pl/strachy/2.jpg
http://www.midboss.neostrada.pl/strachy/3.jpg
Powinienneś rozpocząć produkcję masową!! Złoty interes!! ;P
Spellcaster
15-10-2013, 03:58
Z czego jest dół ?? Bo góra strzelam ze z butelki. ;)
leviatan
15-10-2013, 05:01
no niezle wyglada ja tam trzymam patyczaki w 5 l słoju ;]
fajne :) ale wiesz co, mam taka sama lampke :D identyko:)
Estetycznie wykonane, ale nie podoba mi sie to czerwone pokrętełko od butelki ;D No tez mialam taką lampke ale sie popsuła:>
tesh mam tyaką samą lampkę:]
6+ za pomysłowosc a powiedz mi czy dobrze widze ze tam jest Smithi?? Jak tak to która wylinka.
No fajnie wygląda: "pod kopułą".
P.S. Też miałem taką lampke i tak jak u Fivkiii sie popsuła :]
Tomek_Nie
15-10-2013, 11:41
w tych plastkikowych pudelkach sa maczniki nie ? to powodzenia maczniki przegryza ci te pudeleczka mialem chwile w takich samych i po noccce chodzily mi po stole :D
Gdyby mączniaki nie mogły być w tych pojemnikach to y ich nie stprzedawali w takiej postaci (czyli w tych pojemnikach)
ja mączniaki w taki pudęłku k\już mam miesiąc!!
glupik, jaki Smithi? tam sa straszyki australijskie :) na oko po 2-3 wylince :)
bordzo dobrze wykonane może na prawdę załóż produkcję masową bo jest extra
Grażynka
15-10-2013, 14:36
raczej to jest geniculata niź smithi
KaMiL_15
15-10-2013, 15:03
smithi smithi i dosc duży
Akurat jest tam A.geniculata, na moje oko samiczka ;)
Co do pudelek i macznikow.... Mi tez sie zdazylo, ze powygryzaly dziury i wychodzily przez nie, ale to tylko dlatego, ze mialy na swojej wysokoci dziurki do wentylacji i po prostu je poszerzaly. Prz niepodzirkowanym pudelku nikla szansa, ze sie przegryza...
Gratuluje kreatywnego myslenia. Bardzo ladne wykonanie :)
Rafał Janasz
16-10-2013, 07:54
mógłbyś wypisać materiałóy potrzebne do stworzenia takiego terra oraz sam proces tworzenia takiego "czegoś" ;)
hmmm, a jak w tym "terra" ;) jest z wentylacją? Bo widze tam na szybkach taką jakby parę i nie wiem czy toto sie samo zrobiło czy spryskałes:D
ej u geni masz miseczkę a ja u agamki mam taką samiuśka:p
dziekuje za odzew! :)
juz odpowiadam:
glupik: tam w tle jest geniculata L12. Hwarang ma zaje.... oko, bo to faktycznie samica :)
Spellcaster: dolna czesc jest po salatce z marketu (na szczescie nalepka byla na wieczku tego pudeleczka :)
Fivkaaa: mialem do wyboru czerwona i biala zakretke.. wybralem czerwona. a para powstaje, bo faktycznie, pod sama lampka (30 stopni) jest za kiepska wentylacja. musze dorobic dziurek.
Rafal: materialy: duza butla 3L napoju (akurat tutaj Helleny), pojemniczek po salatce z marketu (tutaj trzeba dobrac srednice), dziurki robione lutownica..
a z tymi waszymi popsutymi lampkami to nie jest tak, ze po prostu zarowa padla? ja tak mialem. wymienilem zarowe i jest do tej pory ok :)
Bardzo ładne i pomysłowe i nieżle wygląda ! GRZ za pomysł :)
No tez raz zarowa padla,wymienilam i bylo ok ale teraz to nie jest z zarowa tylko costam nie styka. Wogóle jak jeszcze działało to też nie stykało coś tam i ta lampka tak gasła, mrugała i rozne takie efekty specjalne mialam:D
Te lampki moge wam sprzedac po pln za sztuje :P Taka mala "CHINSKA" dygresja ;) Reszta spoko:)
miałam kiedys podobne..ale cóz...take byki mi urosłu ze zmieniłam:)
pozdr.