Zobacz pełną wersję : SUPER PŁAZ !!!
.... chce mieć takiego :)
http://brakus73.250Free.com/fotki/zr.jpg
a ja juz mam :D jesli cie to interesuje to Witold Plucik (Dodi) sprzedaje podrostki ok. 4 cm po 120 zl. Od niego kupilem na lodzkiej gieldzie, juz po tygodniu zaczela jesc normalnie :D
nie ma za co ;) na gieldzie w Swietochlowicach grudniowej kupujesz czy wczesniej? :) Ja kupielm o takim "klasycznym" ubarwieniu (zielona i brazowe plamy) ale mial tez mlode albino ( czyli takie jak ta zaba w prawym dolnym rogu twojej fotki) nie wiem tylko w jakiej cenie czy takiej samej czy innej. Ta pomaranczowa odmiana jest niesamowita :D Moja pozera swierszcze stadami, musze kupic karaczany :)
Saurus ja do witka pojade do łodzi jakby co :D
ale ja na gielde raczej nie wpadne, dosc daleko mam ;/
Saurus z Pabianic do Łodzi masz rzut beretem :), chyba że chodzi Ci o Świętochłowice :D
po pierwsze z Konstantynowa ;P, a po drugie wcale nie tak blisko... nikt ze mna nie pojedzie a sam jakbym jechal to najwczesniej bym byl na prawie 17 ( ze szkoly dojazd na gielde-duzo przesiadek) a jakos nie mam ochoty wloczyc sie po ciemku po wlasciwie nieznanej okolicy... a w swietochlowicach tez mnie nie bedzie :/