Zobacz pełną wersję : B.Boehmei L3
Mój pierwszy ptasznik.
WWW.REPUBLIKA.PL\YEAHTI
http://republika.pl/yeahti/
fajny ;) na razie jeszcze nie ma kolorków..ale w przyszłości.
NeuThroN
28-03-2013, 08:25
No bardzo fajny :P
KaMiL_15
28-03-2013, 09:51
kurde w czym ty go trzymasz ?????????
Trzymam pajączka w faunaboksie (15*8*10).A co jest nie tak.
Jak na moje oko troszeczke za duże :D ale jak kto woli
no troszke :) dla niego wystarczylo by pudeleczko wielkosci tego dolka w ktorym siedzi :)
W sumie też tak na początku mi się wydawało (za duże terrarium),ale jak narazie to niema żadnych problemów,żarcie podkładam mu pod sam nos,zrobiłem mu kryjóweczke z pokrywki od pudełka do wykałeczek i nie wydaje mi się żeby czuł się zagubiony:)a poza tym to szybko rośnie:)to co będe oszczędzał,niech se ma pożądną chałupke:)
No fajny, fajny :) I z tego co widze to chyba sie kolejna wylinka zbliza :) (ale moge sie mylic :P).
No właśnie tego sam też niewiem,kupiłem go w Łodzi,wiem tylko że jest po trzeciej a kiedy będzie następna???a kto to wie:):)po czym można poznać że Boehmei będzie się zbliżał do wylinki???:)(to mój pierwszy pajączek)czytałem że cały czernieje ale jakoś tego nie zauważyłem;)
Poznaje sie tez po tym ze odwlok robi się błyszczący. A na zdjęciu wlasnie taki ma ;)
heh No poprostu boehemi ci zmieni kolor sciamnieje na czarny kolor jak moja emilia miała 2/3 dni przed wylinka całkowicie zczarniała hmm oprocz pomaranczowych miejsc i niemiałem watpliwosci ze to wlinka
O sorki ze dopisuje jeszcze jednego posta ale kup mu takie pudełeczko za 1.20 w Auchanie o ile jest gdzies koło was spoko pudełeczka na tego bedzie cool