Zobacz pełną wersję : Zlocik w Wawie!!!
Mam propozycje dla forumowiczów z Wawy i okolic, może by się spotkać w któryś weekend w jakimś pubie w Wawie przy bezalkoholowym:)(możemy to połączyć z jakąś wycieczką np. do zoo)? Ile osób by było chętnych na tego typu integrację?
dorotka.z
24-03-2012, 15:00
Jestem jak najbardziej za:)
Pozdrawiam - Dorotka
a z dalszych okolic? :) ....bylabym za
Z dalszych też, może być nawet z Bangkoku :), im więcej osób tym lepiej.
Czy juz masz pomysl na termin? Tylko od tego bedzie to u mnie zalezalo
Czekam na propozycje odnośnie terminów, jak wam najbardziej pasuje?
CD/Tombik
25-03-2012, 00:39
Ja moglbym ale mam 14 lat :) wiec przy tym ;) "bezalkoholowym" to niewiem jak by było :) ale jak najbardziej jestem za! dla mnie termin to albo poczekac do wakacji np w pierwszy weekend wakacyjny albo w sobote 17 maja co Wy na to ?
popieram CD/Tombik'a bo tez mam 14 lat.
No zajawkowy pomysl mam pomysla normalnie mzna sie spotkac na polach mokotowskich :) w parku na lawce czy na lace pogadac .... i wypic pifko np. karmi :D no i znuf pogadac poznac sie :) kto za np. w piatek 16 maja o godzinie 16 a konkretne miejsce sie jeszcze uzgodni co wy na to?? :)
CD/Tombik
25-03-2012, 13:40
w sobote !!!!!!!
oks w niedziele kolo 13 ??:)
Ja się również dołączam do moich rówieśników
Ja mam całą niedziele a w sobote to nie wiem...chyba że po południu
dorotka.z
25-03-2012, 18:39
Wybierzmy się gromadką do Zoo a pużniej możemy wpaść na bezalkoholowe ;) do pubu w celach integracyjnych :)
Ja w Niedziele nie moge bo wyjeżdżam, więc może w przyszłym tygodniu, albo w tą sobote?
Jednak w Niedziele moge, bo wycieczka odwołana. To co w Niedziele, ale o której i do którego pubu?
ty bys tylko po pabach lazil pijaku :) na trafce w sloneczku se siadziemy i pogadamy (i bezalkoholowe tansze)
Pola mokotowskie to dobry pomysł chyba ?!
jak to chyba na pewno ! :)
No dobra mogą być pola mokotowskie w niedziele np. o 12, pasuje wam? Umówmy się gdzieś w centrum najlepiej i sobie całą ekipą potem pojedziemy na pola. Wezme z domu jakieś koce to sobie siądziemy, wy też weźcie. Tylko żeby pogoda była ładna. Ta wycieczka do ZOO wam pasuje, bo mi jak najbardziej?
Ja też może wpadne jak mi sie uda. A widze że jesteśmy chyba w podobnym wieku to sie dogadamy.
Ja tam za zoo nie jestem ale niech zdecyduje wiekszosc :) bedzie fajna zgrana ekipa:) i to juz w ta niedziele :D oks o godzinie 12 przy rotundzie czy gdzie sie stykniemy ?:)
Jeszcze zobaczmy jak inni powiedzą jak im pasuje. Ja pewnie jeśli na 12 to mógłbym się spóźnić, bo teraz się dowiedziałem, że w niedziele rano jade na jakiś kurs do Pruszkowa.
CD/Tombik
26-03-2012, 13:58
Moze o 12:00 w metrze na polach mokotowskich ? Co Wy na to ?
hehe Fatuma ja właśnie jestem z Pruszkowa. Dlatego woel sie spotkac w centrum b o mam latwiejszy dojazd
Ja jestem z Komorowa to w sumie niedaleko:). Chyba najlepiej byłoby pod rotundą, wszystkim bedzie tam łatwo dojechać.
Cornie ja jestem Fatum(rodzaj męski) :). Spotkajmy w sobote o 14:00 pod rotundą.
z twoich wypowiedzi domyslilem sie ze jestes rodzaj meski
to byla tylko literowka bo szybko pisalem
a z ta rotunda to OK
Pod rotunde jest łatwo trafić, więc myślę że najlepiej będzie pod rotundą.
OK. OSTATECZNE POSTANOWIENIE BEZ PODWAZANIA !!! USTAWIAMY SIE W WARSZAWIE POD ROTUNDĄ (W CENTRUM) O GODZINIE 14:00 !!! :) WIEC DO ZOBACZYSKA!Fatum napisał(a):
>
> Pod rotunde jest łatwo trafić, więc myślę że najlepiej będzie
> pod rotundą.
>
>
OK. OSTATECZNE POSTANOWIENIE BEZ PODWAZANIA !!! USTAWIAMY SIE W WARSZAWIE DNIA 18 MAJA 2003 W NIEDZIELE NAJBLIZSZA POD ROTUNDĄ (W CENTRUM) O GODZINIE 14:00 !!! :) WIEC DO ZOBACZYSKA! sorka za poprzedniego posta i to z cytatem ale sie juz trosze wypilo :) i niewwcelowalem :)
Nie niech bedzie w sobote o 14 bo w niedziele nie przyjade, bo nie moge, a tak to w sobote to jeszcze dwóch terrarystów sprowadze.
ja pierd... FATUM kur.. MAC !!! pisalez ze w niedziele mozeesz potem ze nie mozexsz potem ze mozesz zdecyduj KU... sie!!! ja tam robie w niedziele bo kazdemu pasuje:P tobie tez pasowalo :P
Crasher bądź dzisiaj o 20 na gg to ci wszystko powiem. W niedziele napewno nie będe mógł.
Ja tam nie wiem czy w sobote bym mogl :|
i jak wkoncu jest ustalone bo zglupialem ja tez sie dolaczam do tego spotkania hehe
FATUM ZROBIL NOWY TEMAT :P GDZIE NAPISAL ZE ZA TYDZIEN 24 MAJA W SOBOTE O GODZINIE 14 W WARSZAWIE SPOTYKAMY SIE POD ROTUNDA I JEDZIEM NA POLA MOKOTOWSKIE TAK ZEBY KAZDY MIAL CZAS NA ZAPLANOWANIE TEGO !!! :P
FATUM ZROBIL NOWY TEMAT :P GDZIE NAPISAL ZE ZA TYDZIEN 24 MAJA W SOBOTE O GODZINIE 14 W WARSZAWIE SPOTYKAMY SIE POD ROTUNDA I JEDZIEM NA POLA MOKOTOWSKIE TAK ZEBY KAZDY MIAL CZAS NA ZAPLANOWANIE TEGO !!! :P
YO ALL !!! zloci juz jutro :D kto w koncu bedzie?:) ja i fatum napewno sie przejdziemy :) a wy? jak komus sie nie bedzie podoalo na polach sa tez tam paby np. merlin :) piwko chyba 5zl ....
POMYLKA :) 25 MAJA CZYLI W NIEDZIELE (JUTRO!!!!) W WARSZAWIE POD ROTUNDA O 14