Zobacz pełną wersję : Moje terrarium dla pictusów
Prawa strona (termometr tymczasowo)
Tylna ściana pokryta spoiną w kolorze cegły z dużą domieszką piasku, na to żwir.
Półki szklane również pokryte spoiną.
Wymiary 55*30*35
Żarówka punktowa 25W
Kora, kokosy, mech, kamienie, żwir (nie zadrobny???)
Planowana żarówka nocna (15-25W)
Uwagi, sugestie mile widziane ;))
Czy kryjówki muszą być takie, że całkiem będę tracił je z oczu jak się schowają???
hmmm uwagi ;]
WYWAL TE MUSZELKI !!!!
to moje 3 grosze :D
racja, wywal muszelki, po pierwsze maja sie tam jak piernik do wiatraka, po drugie muszelka nie moze byc pojnikiem, bo woda sie zawapni (mowiac na chlopski rozum ;-)chemikiem nie jestem.) terrarium mi sie osobiscie nie podoba, jest tam strasznie namieszane i nic do czego nie pasuje stylistycznie, no ale o gustach sie nie dyskutuje :)
zybex.net
31-10-2012, 15:55
Czesc Double :) Masz fotki moze swojego terra?? Chetnie zobacze twoj wystroj .
niestety poki co moj aparat na to nie pozwala, ale jak bede miala mozliwosc to wysle. mam tylko jedno: http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=109&i=291&t=291, ale chyba, cholera, zdjecie juz nie dziala, bo to bylo wsadzane za czasow, gdy zdjecie sie pokazywalo samo, bez linka do niego
constrictor
04-11-2012, 11:07
Nie podoba mi sie to terrarium....
Pozdrawiam
Ludzie!!!!!!!!!! ja nie chcę żeby wam podobało się moje terrarium, przecież nie będę tam trzymać Double czy constrictora ale pictusy, które od ponad doby mieszkają tam i już oswoiły się z nowym środowiskiem, jedzą, więc jest dobrze.
Muszelek już niema, wystrój się trochę zmienił i ogólnie jest ok.
Dorzucę tu póżniej trochę nowszych fotek.
no drobek, krytyki troche nie zaszkodzi, sam chciales poznac nasze opinie i sugestie wiec prosze bardzo :> a pictusom i tak 'wali' czy beda mieszkac w plastikowym zamku z rozowymi kamyczkami i lalka barbie na tapecie, chcielismy ci tylko przedstawic bardziej gustowniejsze terrarium w odbiorze dla czlowieka :>
Wszystko w terrarium jest naturalne...
Rozumiem że się niktórym nie podoba, a może zazdrość??? (żartowałem ;))
I gdzie mogę zobaczyć "bardziej gustowniejsze terrarium w odbiorze dla czlowieka"???
Dobrze że wywaliłes te muszelki