Zobacz pełną wersję : Znowu Gordon ze mna (nie na rece :)
hehe tym razem tu rafałek ma albinosie oczka :PPP poza tym Gordon nie jest na brzuchu, ale na piersi :D stary, jestes przefajny chlopak, ale cos sie boje ze ludzie ci tu spokoju nie dadza :P
heheheh ty to chlopie sie uwielbiasz nikogo na tej stronie nie widzialem tyle razy co ciebie,jak ci powiem ze ejstes ladny to przestaniesz?:P
hehehhehehe masz mistrza!!!!!!!!! jestes zajebisty nie przestawaj wysylaj wiecej zdjec :D
aha i jeszcze jedno ktory z was to Gordon?? :D:D:D
RAMMSTEIN1
24-10-2012, 16:27
hehehe ;)
fakt - duuuzo fotek ;) "Gordon i RAFAL Kontratakuja" ;) hehe....
a gek sliiczny :)
Double ma chyba racje. on ..... !!! eh (zapomnialem co chcialem napisac)
to chyba ten w rudych wlosach :P
RedmanBoa
24-10-2012, 17:55
Z tego co sie orientuje, to mialy tu byc zdjecia zwierzat, wiec niech ktos wytlumaczy temu gekonowi, zeby zamieszczal tu swoje zdjecia, a nie swojego pupila rafałka;-P
Jak mi powiesz ze jestem ladny to bede wysylal jeszcze wiecej :))))
No dobra przesadzilem z tymi fotkami, juz wam daje spokuj bo sobie moim pieknym wygladem kompeksow narobicie :)))))
buhehe... powiedzcie gekonowi, żeby zabrał zwierzęciu klawiaturę ... buhehe
a ja tylko tyle powiem hahahahahahahahahahhahahahaha hehe
MataManX
25-10-2012, 14:05
dobra wszystko pięknie ale chyba gordon swojemu pupilowi troche za dużo mączników daje :P
gadzina_77
25-10-2012, 14:58
Jestes SPOKO, nie sluchaj ich!!! A Gordon jest przesliczny :-))
Hej to znów ja, Gek dalej jest ładny. Świetne zdjęcia:]]]]]]]]]]]]]
Tylko tak dalej i nie słuchaj tych durniów!!!!!
Niedokończyłem sorry.
Grochu to tobje zjebie trzeba zabrać klawiaturę!!!!!!!!!!
Odczepcie się w końcu od niego!!!!!!!
Gdyby to on na was czepiał za każde zdjęcie to jak byście się czuli??????
Rafał górą , Gordon też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
MasterMike
26-10-2012, 02:30
Co to jest "kompeks" ? :)
mi nie da rady odebrac klawiatury. PRzyczepiona na stałe do dłoni. Takie fajne mam łańcuchy :P
nie nooo ludzie....hahahaahahhahhaah
SIĘ TRZYM RAFAŁ:-)
Widzisz ja mam klawiature oswojona i nie musze jej przyklejac :)
Dobrze dowal mu Rafał, puść jakieś nowe fotki na sieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gekony górą ale i tak wolę legwanowate [nie obraź się]
A ty Grochu nie masturbuj się przed klawiaturą
Nie puszcze bo mam kare na kompa (nieodpowiednie zachow.) i siedze nie legal po 5 minut :)
Kiedy ja mam karę to włażę na neta w nocy :]]]]]]]]
Spróbuj sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje że cię nie nakryją i wyślij te zdjęcia:]]]]]]]]]]]]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!