Zobacz pełną wersję : To nie zdjęcia!!! A co? Zobaczcie sami:
Wszystkie rysuneczki zrobiłam własnoręcznie. Na razie tylko 4 :-)
<To jest jakiś dendrobates, niestety niewiem jaki, może wy mi powiecie?!>
to legwan czerwonogardzielowy ;-) czyli anolis karolinski.
... i jego młodsza wresja. That's all, folks! :D
Bardzo ladne prce Double:)
całkiem ładne:-) ten starszy gekon stoi w pozycji jak kot:-) ale rysunki bardzo ładne:-)
no bo to przeciez lampart, nie? a koty sie skradaja ;-)
mój skrada ale sie nie garbi:-) oki koniec krytyki:-)
ja lepiej rysuje :P
LADNIE, ale czy napewno sa od twojej ręki ?
wejdz na stronke Double i tam masz reszte rysunków, już kiedyś ją zwidzałem:-)
Super rysunki-a te niedowiarki wciąż podejrzewają że coś jest ściągnięte-narysuj coś jeszcze !:)
Double niewiedzialem ze masz takie zdolnosci w czym jeszcze masz :> ?? hehehe
hhehe widziales Double czy jej rysunki ? :P
ja miałem okazje zobaczyć Double, ale dowiedziałem sie że to ona dopiero jak wruciłem do domu:-) (na wystawie w Bytomiu)
a wezcie :PPP jak sobie powiekszycie, to zobaczycie na tych rysunkach podpis 'double', poza tym na mojej stronie jest wiecej rysuneczkow. moge nawet przywiezc blok do swietochlowic i cos narysowac :P
(Fryzjer - w dodatku tanczę, spiewam i stepuję, latam, skaczę i rymuję a w dodatku tez gotuję :P)
Super rysunki, jak mam nadchnienie to też niekiedy malne jakiegoś raczej mistycznego smoka lub coś w tym stylu ;)
ps. jednego mi tam brakuje.... hmm... już wiem!!!! Rysunku agamy błotnej :D :P
klient nasz pan... pozdrowienia, James :>
Fredomirek
24-10-2012, 16:29
Double świetne rysunki, a może dałoby się załatwić rysuneczek jeszcze jednej żabki np. Rzekotki żabiej :>? Zaraz idę zamieścić zdjęcie moich trzech ślicznotek możesz im machnąć portrecik ;)
Pozdrawiam, Piotr
Już wszystko jest Superrrr.. Ale agamka najlepsza :D W dodatku patrzałki od agamki są jak prawdziwe.
kazikrulz
25-10-2012, 04:00
ma talent kobita, jakas szkola plastyczna ?
mateotychy
25-10-2012, 05:05
magla bys narysowac to zdjecie:)??
www.adrian.goo.pl/waz.jpg
Double, na giełdzie mogła byś na tym zarobić 5 zeta za portret ;P
spoko, ale od razu zastrzegam, portetow LUDZI dla wlasnego bezpieczenstwa nie robie :P
niestety, mateotychy, nie oczekuj niczego lepszego ;-) nie jestem maszyna do robienia obrazkow, szczegolnie, gdy rysuje za darmo :P
Mozesz wziac blok do swietochlowic:) nauczysz mnie rysowac
:P
Mateo wżuć monetę to sie jakość poprawi :P
wezme blok i pisadła do swietochlowic, a moze organizatorzy dadza mi jeszcze skrawek jakiegos parapetu albo stolika, to bede rysowac co zechcecie :P uczyc tez moge;-) postawie tez sobie taka skarbonke z napisem: "Zbiorka Pieniedzy na Rzecz Biednych Terrarystow-Artystow"
PS (wlasnie moj agamek spi przytulony do drukarki - czy to normalne???)
geckonum
25-10-2012, 13:24
ja tesh potrafie ladnie rysowac, chodze do drugiej klasy szkoly plastycznej i....... rysuje gorzej od ciebie double, fajowe gadzinki :P :>
Double narysuj dorosla agame brodata w calej okazalosci:)
Teraz już nic za darmo :P E tam brodata kingi (kołnieżaste) lepsze
i oto agama (z dedykacja) i to za d a r m o! :P
biruit_ka
26-10-2012, 20:04
Double..bardzo ladne rysunki :) moze mi tez cos narysujesz? :)
Wiecie co ludzie masakra czym wy sie podniecanie ?? rysunki jak z ksiażeczki do kolorowania te rysunki to nic totalnie nic specjalnego prosty rysunek 15 kresek i macie lamparta. Walicie w puca czy totalnie nie znacie sie na sztuce ??
proponuje aby memphis tez narysowal jakis obrazek, to nacieszymy swe glodne oczęta :P dawaj mephis, albo spadaj :D
moge narysować wzasadzie mam prace tylko problem ze skanerem jak załatwisz to spoko :] a nie chodziło mi tu o obrażanie ciebie czy granie na opini tylko poprostu rysunki są przecietne nie jest to napewno żadne dzieło sztuki co można wnioskowac po wypowiedziach innych. Popracuj nad cieniem ilościa kresek to w przyszłości może bede spoko. ale jak powiedziałam narazie dlamine nic specjalnego.
niestety ten obrazek jest uciety, bo nie miescil sie do skanera.
memphis, nie zajmuje sie rysowaniem niewiadomo jakich arcydziel, takich jak mozna sobie poogladac w galerii kingsnake'a.com, rysuje tylko dla przyjemnosci, rysuje to, co mi sie podoba i zajmuje mi to najczesciej pare minutek. gdybym miala robic arcydziela, jakich ty oczekujesz, musialabym sleczec nad nimi calymi godzinami, a ja po prostu nie mam takiej potrzeby ani checi. a nie wszyscy, jak zauwazyles posiadaja umiejetnosc utrwalenia swojego zwierzatka innym sposobem niz zdjecia i podoba im sie, ze ktos to potrafi. tu nie trzeba sie znac na sztuce, odbiorcy nie oczekuja ode mnie jakis gekonich rembrandtow, tylko wlasnie takich sobie - o - rysuneczkow do kolorowania (polecam wydrukowac i dac dzieciom do kolorowania!)
ok, memphis, ja rysuje jak mi sie podoba i tyle. za duzo cienia nie lubie. poza tym mam na karku kilkanascie wygranych konkursow plastycznych miedzymiastowych, miedzywojewodzkich i ogolnopolskich, trzy wystawy moje i mojej kółka i kilkanascie plenerow za granice i wykryty przez specjalistow talent bleeee :P (heh)
fajnie to wiesz co wykożystaj to skoro masz takie doświadczenia w rysowaniu bo ja to chodziłem an kurs plastyczny jak miałem jakieś 7-8 lat wiec jak byłem małym brzdacem i chodziłem tam rok. Ale jeśli (takie jest moje zdanie) rysujesz zwierze to ono nie może być jak jakis klocek. przeciesz taki lampart nie jest płaski to talnie i gładziutki. ale cóż skoro wszsyscy mówią że te rysunki są piekne to niech bedzie :]
Aleksander
27-10-2012, 12:19
memphis, nie psuj milego nastroju ;))
Natalia
A mnie się one podobają, choć nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym i "dzieło sztuki" w twoim wykonaniu bo nie da się ukryć, że talent to ty masz....... Może cie jakoś zmobilizować? Wolisz cukrzenie czy krytykę?:)
Atrax Robustus
27-10-2012, 12:31
No to na mnie kolej...
Nie mam talentu i nigdy sie rysowac nie uczylem, ale czasem z braku czasu cos tam pobazgrze. Nie rysuje zwierzatek, a to, co mi nagle wpadnie do glowy... przewaznie nawet nie wiem, co to bedzie, a wszystko wychodzi podczas rysowania.
Takie sobie..
Atrax Robustus
27-10-2012, 12:38
moj pierwszy rysunek
Atrax Robustus
27-10-2012, 12:46
i ostatnie
dzisiaj zrobilam tego gekonka ze zdjecia czyjegoś z tego forum
Atrax Robustus
27-10-2012, 15:05
O ten gryfek to juz naprawde mi sie podoba :]
narysoj jakiegos ptasznika albo skorpa :D :)
hyhs double a cio z felsuma? :P
no i kurde spotkac sie trzeba bo mialammiec dla Ciebie na gielde krowe na rowerze [hahaha] ty wiesz o cio chodzi :>
o kurde, zapomniałam felsumy :| zaraz machnę, już już
drzewa zapomniałaś dorysować;)