Zobacz pełną wersję : The Lovers
Rocketboy
20-10-2012, 06:55
Here are my temporry lovers....aren`t they look sweet ?:))
No no.Ciekawe w jakich stosunkach żyją. ;))))
no wlasnie, ciekawe:) pierwszy raz widzie ze ktos trzyma warana z boaskiem
to waran?? myślałem że tlikwa scynkowa:-)
to Waran Stepowy (Varanus Exanthematicus )
jestes.... hmmmm.... bardzo odwazny. rozumiem ze polaczyles te 2 gat z zupelnie innych biotopów na chwilke, tylko tak, do celów foto?
bardzo genialny pomysł.. przyślij fotkę jak już wężyk zje waranka:(
gratuluję poziomu inteligencji..
resztę pozostawiam bez komentarza (!!!)
a ten.. no.. jak one to robią? to.. no wiesz :P
P.S. jak będą dzieci(pewnie z tego wyjdą beznogie jaszczurki - padalce :P) to poproszę.. :)
Rocketboy
20-10-2012, 20:24
Wy bezmozgie Yeti...którzy nie znaja angielskiego !!!!napisałem wyraznie temporary, co oznacza, iz zdjecie jest wykonane czasowo , moją odpowiedz kieruje głownie do pani o wysokim poziomie inteligencji meg11, kobieto...wez słownik...a zwierzaki, każde ma z osobna inne terra.
bezmózgim Yeti, to raczej jestes Ty. Póki nie nauczysz sie angielskiego, nie pisz na forum w tym jezyku. Poznaj gramatyke i ortografie, a pozniej sie wypowiadaj. Wciaz uważam ze jestes ciężkim przypadkiem, jezeli nawet tymczasowo wsadzasz warana do boasa.
Rocketboy
23-10-2012, 02:38
go fuck yourself, ...u punk!!!..pepre
Rocketboy
23-10-2012, 02:40
włożyłem warana tylko i wyłącznie do zdjecia, smieciu !! i nie neguj mojego ang. bo jestes zwykłym śmieciem,peperoni którego najwiekszą przyjemnościa jest wjeżdzanie komuś...
no dlaczego tak się denerwujesz, wyzywasz?
Ja osobiście nie włożył bym żadnej jaszczurki do żadnego węża nawet na chwilkę -> wszystkie jaszczurki boją się węży... to dla nich duży stres, takie spotkanie
no co, masz slaby ang. to nie czepiaj sie tego ze ludzie go nie rozumieja.
przenieś się na jakieś anglojęzyczne forum i tam sobie szpanuj swoją znajomością języka, skoro jesteś taki fenomenalny, jesteśmy w Polsce i chyba obowiązuje tu inny język, no chyba że mi się tylko wydaje..
Ależ porywczy koleś z Ciebie, aż smieszny się stajesz od tych nerwów:)
A tak poza tym to się nie dziw, że ludzie Cię objeżdzają skoro masz takie idiotyczne pomysły, nawet jeśli są one tylko "chwilowe" jak sam piszesz, to i tak nie zasługują na pochwałę..
Na co Ty liczyłeś wstawiając tu tę fotke? że ludzie Cię będą chwalii? Tylko za co?
No i zastanów się dobrze zanim napiszesz kolejnego posta i obrazisz kolejne osoby..
To chyba dobra lekcja na przysłość.. trzeba tylko wyciągnąć odpowiednie wnioski;)
wnioski wyciagnie jak dostanie bana, takiego braku kultury dawno nie widziałem