Zobacz pełną wersję : Czy mógłby ktoś ...
Czy mógłby ktoś dać zdjęcie terra dla gekona tureckiego?????
pawel_robak
02-10-2012, 08:28
watpię żeby ktoś tutaj hodował gekona tureckiego ... Napisz te na forum jaszczurek
pozdr. Paweł
paweł, musisz sie jeszcze troche nauczyc o dzialaniu tego forum... tureckiego ma tu pare osob- sprawdza sie to za pomoca spisu terrarystow i z reguly nie zasmieca forum jaszczurkowego pytaniem czy ktos ma jakies zdjecie tylko wlasnie wykonuje tu na tym podforum
No więc ponawiam pytanie czy ktoś ma zdjęcie terra dla gekona tureckiego??
wez jego lacinska nazwe o poszukaj conieco na google, tam MUSI cos byc :)
Szukałem wiele razy:)Ale nie znalazłem nic innego niż zdjęcia samych gekonów:)
wiec idz do zoologika i tam napewno bedą mieli :) ja ostatnio widziałem w kakadu w carefour`ze na warszawskim bemowie :) sam mam je zamiar chodowac wiec ci powiem Ci ze było to małe terrarium jak same gekony terra miało ok 20x20x20 (jak to na sklep) podłoże widziałem było z piasku maly korzzeń i ze dwie roslinki!! jak zbuduje swoje i zrobie foto to moge umieścic :D ale to sie jeszcze zejdzie :)
pozdrawiam.
U mnie w mieście niema żadnego zologika gdzie by hodowali gekony:)A i tak przy okazji to zamiast piasku polece żwir ponieważ gdy geki polują moga też połykać male ilości piasku i może dojść do zaparcia:)