Zobacz pełną wersję : Moja Agamka Błotna
Dragonsong
01-10-2012, 11:25
To zdjęcie zostało zrobione 3 lub 4 dni po kupnie agamki. Maleństwo jest u mnie już ponad tydzień. Na razie wiem jedno - ona uwielbia jeść.
jest sliczna , modelka z niej ,taka mala a jak pozuje do zdjecia:)
Miała kiedyś coś z górną szczęką prawda??
_INVISIBLE_
01-10-2012, 14:20
Moze zostanie modelka :P
Grzechoo
01-10-2012, 16:52
sliczna
wrzuc jej zdjecia na www.ocenmnie.pl :)))
Dragonsong
01-10-2012, 17:19
Fred 17 mam ją dopiero ponad tydzień i niestety nie znam jej przeszłości ale jet to bardzo prawdopodobne bo górę pyszczka ma taką lekko wklęsłą. W każdym razie teraz powinno być wszystko dobrze bo ma UVA i UVB, dostaje wapno i witaminki. Ale je bardzo dobrze i jest bardzo żywa - ręki się zupełnie nie boi świerszcze od razu zaczęłą porywać z ręki bo pewnie nie mogła się doczekać (żarłok jeden). Ma jeszcze bardzo brzydki zwyczaj, że czasami szoruje pyszczkiem po przedniej szybie (wszystkie inne mam oklejone korkiem) i możliwe że to się przyczyniło do tego że ten pyszczek tak wygląda. Na szczęście robi to coraz rzadziej - za każdym razem jak to widzę to jej w tym przeszkadzam. - albo ją przenoszę na inny konar albo lekko spycham w inną część terra.
Dragonsong
01-10-2012, 17:30
Aha ten pyszczek tak źle tylko na zdjęciach wygląda, normalnie trzeba się nieźle poprzyglądac. Na tym zdjęciu wygląda to inaczej
bardzo fajne ujęcie na drugiej fotce
Twoja agamka jest naprawdę słodziutka!! Teżjestem zainteresowana kupnem, więc: gdzie ją kupiłaś i za ile? do jakiej wielkości one rosną?
efcon jest opis gatunku, a jak nieorientuesz sie w cenach to www.biofil.pl