Zobacz pełną wersję : Alterna
No i stało się :/ dzisiaj padł mi pierwszy i mam nadzieje ostatni wąz ... Lampropeltis alterna blairi. Niebyło zadnych oznak , wczoraj śmigałą po pudełku a dzisiaj patrze i sztywna , łuski ma wysuszone i szorstkie w dotyku :( ehhhh smutno mi :(
No, szkoda ile miała miesięcy/lat ? może to wada wrodzona.
mloda 40cm , czeska :/ Przez ten incydent kończe z planami hybrydyzacji lampropeltisów i zbozówek...
Przykro :( też padł mi węzyk i wiem jakie to uczucie, to nie była Twoja wina goblin zdarza sie, i teraz najgorsze co robisz to sie załamujesz :) kup nową z pewniejszego źródła (www.snakes.pl) i jedziesz dalej !
Może podczas inkubcji coś sie stało (obrócenie jajka) gady się wykluwają po czymś takim <czasami> ale najczęciej po jakimś czasie padają.
Oszalałeś! Plany to plany, zwłaszcza takie. Przykry incydent, ale bywa... Nie da się uniknąć takiej sytuacji, czasem coś pada... Planów nie zmieniaj, najwyżej odsuń je w czasie.
Guttata hehe za przeproszeniem kombinujesz jak koń pod górke :)
mordd Ok to sie jeszcze zastanowie :) Wsumie to chyba "zmieniłem plany" w akcie desperacji teraz już mi mineło i jak tylko wpadnie kaska to kupie jakieś ciekawe lampro :)
Acha mordd jak tam z twoimi hybrydkami ?? będzie coś z tego bo jak coś to wiesz , jakieś hybrydki by sie przydały mi :) Więc jak coś będzie to pomyśl o mnie :)
Na razie trzymaj kciuki :)
mordd a żebyś wiedział że trzymam tak że mi chyba odpadną z powodu takiego że krew niedopływa :P