Zobacz pełną wersję : Coś nie tak z "phasmid'em"????
gdzieś w lipcu wysłałem mu pająka"aphonopelma pallidum" on mi miał dać stromatopelme calceatum.do dziś na nią czekam ma ktoś do niego jkaiś kontakt.
przestan tu wypisywać swoje przygody nikogo to nie interesuje wiec zachowaj to dla siebie non toper coś tu wypisujesz stary daj już wreszcie spokuj!!!!!!
Nie ma spokoj i jak nikogo nie interesuje jesli ENCIS zostal poszkodowany to niech pisze niech sie kazdy o tym dowie i trzeba karac oszustow a co do tego paszmida to juz widze ze nie pierwszy post o nim prawda panie trimeks.
trimeks...taka mala sprawa...nie spokuj tylko spokoj...a pozatym chyba cos nie tak skoro Encis wyslal mu pajaka na zamiane a nic nie dostal...
ja pierdziele noto niech sie wkoncu nie zamieniają albo niech sie zamieniają z ludzmi zaufanymi i tak będzie najlepiej
trimeks prosze Cie nie kus losu i lepiej sie nie wypowiadaj w tej sprawie!
ja znam Phasmida osobiscie, poza tym kupowalem od niego modliszki i wszystko bylo ok. A wszyscy wiemy ze Encis ma wiecznie jakies problemy z kontrahentami
Encis nie Tylko Ciebie :) Pogadaj z Adamkiem :)
dzisiaj spotkam sie z Phasmidem osobiscie. Jesli nie zapomne wspomne mu o tym pajaku, mozliwe ze po prostu zapomnial-on ma wiele innych zajec, chociazby prace
I wg Ciebie to wytlumaczenie ?!?!?! bo nie mial czasu to po co mial czas zawracac dupe o wymiane?? kogo obchodzi ze ma prace? Moim zdaniem albo olal goscia albo sciemniacz. Tez juz mialem takiego co ciagle zapominal albo to gdzies wyjezdzal! Ale po miesiecznej walce z gosciem wkoncu doczekalem sie nalezytych mi pajakow. NIE MA SZACUNKU DLA HAHMENTOW.!! i nie znam Encisa ale o tym phasmidzie widzialem juz kilka postow i chetnie zainteresuje sie ta sprawa WALCZ ENCIS.
heh skąd ja to znam moge sie pod tym postem podpisać na początku lipca wysłałęm mu vagansa nie dostałem samca gastricy do dziś...
Saurus ty mieszkasz w tym mieście co phasmid więc interes z nim zrobiłeś. A ja mieszkam w Tarnovie.
Saurus ty mieszkasz w tym mieście co phasmid więc interes z nim zrobiłeś. A ja mieszkam w Tarnovie. Noi co ja mam teraz zrobić pająka nie mam.
a teraz sprostowanie jest was dwuch co nie dostaliście towaru ENCIS i ADAMEK ale dostaniecie z bonusami ADAMEK pewnie samca nie potrzebuje to dostanie m. religiosy 5 szt i gastriki 10 szt .ENCIS co do celceaty to nie wysłałem bo nie ma trzech nóg czekam aż sie zregenerują i dostaniesz plus jakieś inne pjączki tyle tylko moge zrobić a jak ktoś mi powie że mogłem napisać wcześniej to trudno jesst normalnie funkcjonować jak wracasz z roboty o 23 a musisz iść na 5 rano zresztą chyba to widać po mojej obecności na forum sporadycznie w przerwie miedzy robotą to tyle z mojej strony i z kilkunastu powtarzam kilkunastu klijentów z całej polski tylko ENCIS i ADAMEK nie zostali potraktowani tak jak powinni za co ich przepraszam i obiecuje zrekompensować oczekiwanie
Phasmid