Zobacz pełną wersję : ZLOT TERRARYSTOW-cz.2
Witam!
Mam do was sprawe-pisalem o zlocie,jednak nikt nie okazal zainteresowania[procz 10 osob].
Ludzie!Potrzebujemy co najmniej 25 aby bylo fajnie.Mowilem ze ceny sa tanie[12zl za noc].
Jak chce ktos jechac na zlot[jest jak mowilem w ustroniu]niech wysle mi maila.
Pozdrawiam!
e-mail:sauron100@op.pl
chat:www.polchat.pl/chat/?room=snake www.polchat.pl/chat/?room=boa20%constrictor
Jarek Zajączkowski
25-01-2012, 12:08
Przyjadę... warto spotkać się przed wrześniowym wrocławskim spotkaniem. (2 osoby)
Ja też chętnie bym przyjechała, ale nie jestem w stanie zaplanować swojego urlopu. Może być po prostu tak, że tydzień wcześniej okaże się, że nie mam wolnego.
Pozdrawiam
mysza
mzoe wiecej szczegulow, daty, ceny, dokladne miejsce, warunki, itd., itp.
Witam :)
Razem z moją kobietą piszemy się tylko gdzie i kiedy ?? :)))
Nie ma postu zlot cz.1
Chętnie przyjadę i myślę że nie tylko ja ale potrzeba więcej info.
Z tego co wiem to z Gliwic i okolic jest dużo hodowców, myślę że też by mogli przyjechać.
Pozdrawiami czekam na info
Nika
Witam,
Zlot bedzie w "dlugi weekend majowy"[o ewentualnych zmianach powiadomie mailem i na forum].
Warunki w miejscu zlotu okreslam jako dobre,tzn.kuchnia do dyspozycji terrarystow,nowoczesne toalet oraz prysznice].Do dyspozycji jest sala konferencyjna,TV ,grill,stol pingpongowy,
boisko do pilki noznej[moze bedzie mecz?:}].W planie wycieczki po gorach,ognisko z kielbaskami i inne... .Cena za nocleg 12zl.Blisko sklep spozywczy.Dokladne namiary podam mailem.
No to jedziemy!
Z pozdrowieniem
Sauron
e-mail:sauron100@op.pl
Proszę o dokładniejsze informacje na mojego mejla. I do kiedy lista jest otwarta.