Zobacz pełną wersję : Moj wąż trawny zdechł... );
emilcia0
28-09-2012, 08:21
... to był moj pierwszy waz! Juz dzis rano widzialam ze cos jest nie tak, myslalam ze to od masci na grzybice bo sie tak dziwnie ocieral grzbietem o drzewo i piach... pomyslalam ze lepiej bedzie jak po szkole pojde z nim do weterynarza, ale... NIESTETY BYLO ZA POZNO! Jestem załamana... );
szkoda weza.... bo to sa naprawde fajne i ladne werze... bedzie ok nielam sie
Miałem w planach zakup takiego węża ale ich duża śmiertelność odsunęła mnie od tego. Czy są inne węże żywiące się owadami???
Wyrazy współczucia :((
niestety duzo tych wezy zdycha
dobrze by było jak byś napisała na jaką chorobę zdechł co to były za plamy? co powiedział wet.
Pozdrawiam
Serpent
chm rozumiem strate, ale nie uwazam, zeby waz trawny, tak rzadki i delikatny waz byl dobry dla osoby calkowicie poczatkujacej... trzeba przewidywac co sie robi!
emilcia0
29-09-2012, 02:17
double,ten waz byl wczesniej u mojego starszego brata (25 lat) od dawna choduje rozne gady, tylko ze jest debilem bo nie dowie sie nic o danym gadzie a potem sa problemy... moj brat go zaniedbywal: mial sucho w terrarium, mial za niska temperature i mieszkal z wezem zbozowy-wezy bardzo sie stresowal potem brat mi dal tego trawnego, staralam sie mu zapewnic jak najlepsze warunki lecz STALO SIE.
Moim zdaniem to wina brata... :(
aa, teraz rozumiem. staralas sie go ratowac ale nie wyszlo :( bardzo szkoda
Kondolencje , węże trawne są wspaniałe , mam do nich sentyment.
<''##''''''\ /'''''''''\ /''''''''\ /''''''''\
'''''''''\ ''''''''''' /'\ '''''''''''''''''''''' /\ '''''' /\ '''''''''''''''''''''''>
''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''