Zobacz pełną wersję : Powszechnie występujące choroby gadów i ich terapia
Wiecie może gdzie można dostać tą ksiązke lub może ktoś ją ma(na sprzedaż :) )
Byłbym wdzięczny za recenzje tej książki.
Jarek Zajączkowski
13-04-2014, 13:50
:-/
KORSAKOW
14-04-2014, 04:03
dostac nie ma szans, mozesz poszukac kogos kto ma ta ksiazeczke i skserowac, lub wybrac sie do jakiejs biblioteki, ja np znalazlem ta pozycje w Bibliotece Slaskiej, zreszta jest to pozycja ktora mozna wyporzyczyc, a nie tylko poogladac w czytelni
gdybym to ja jeszcze był ze śląska :D
Witam!
Spytaj tu http://www.simawlw.com.pl/wydane.htm
może jeszcze mają.
InneCzasy
21-04-2014, 10:42
W wydawnictwie nie masz czego szukać, jakiś czas temu dzwoniłem do nich, pytałem czy są i zamówiłem :( wysłali mi książkę o chorobach gryzoni, poźniej przepraszali, ale zaszła pomyłka, bo oni już dawno nie mają tego w magazynie i ktoś kto przyjmował zamówienie nie był do końca rozgarnięty. Mój wet jedzie teraz gdzieś do Lublina i ma zobaczyć tam w jakiejś księgarni dla wetów, jesli jej nie będzie to książkę od niego będe kserował, więc daj znać czy ksero Cię zadowala. Zrobił bym 2 razy i podesłał Ci jedną z kopii!
InneCzasy
21-04-2014, 10:44
a i nie planują wznowień na razie :( z aukcji w necie przeglądałem sporo i nigdy nie trafiłem na jej ślad :(, jesli będzie w tym Lublinie, to najwyzej wezmę kontakt do nich i se zamówisz!
KORSAKOW
23-04-2014, 15:04
fascynacje tym tytulem przezywalem jakis czas temu, tez bylem gotow zrobic wszystko zeby ja miec, do momentu jak ja pozyczylem i przeczytalem, tam nic nie ma, jedynie dawki leków (nie zawsze "wspólczesnie stosowanych"), ale ze od dawek mam swoich wetów, to nawet tego nie kserowalem
witam!
Dzięki inneczasy za propozycje lecz kuzynka pod koniec miesiąca przywiezie mi skserowaną z biblioteki UMK w toruniu :)
już mam kserówke tej książki :)
jest na AR we Wrocku w czytelni