Zobacz pełną wersję : siedzi
frydrych
18-10-2013, 09:01
siedzi na siatce i nie schodzi wogole na drzewko. czy cos jej nie pasuje?
Predator
18-10-2013, 09:42
jak nic jej nie jest (nie jest otępiała, porusza się szybko, jak normalna modliszka) wo wszystko w pożądku, widać nie ma ochoty nigdzie włazić
moja siedzi ciągle na ściance a jak ją daje na patyczek to i tak ekspresowo znajduje sie na ściance :D widać tak lubi
moja do wylinki imagalnej cały czas wisiała na suficie, a terazcos jej chyba skrzydła przeszkadzają i nie umie sie wdrapac na fufit to siedzi sobie na patyczkach
Na podstawie wnikliwej lektury literatury fachowej i konsultacji z hodowcami zagranicznymi ustalilismy diagnoze. Trzba przyznac, ze jest trochę przerazająca: prawdopodobnie nie pasuje jej drzewo. W tego typu wypadkach zalecany jest zastrzyk oleju do głowy (przynajmniej 5 jednostek codziennie przed snem).
ja sie na tym nie znam przyznaje sie bez bicia ale....jakoś mi sie nie widzi zeby rodzaj drzewa (galązki) miał jakieś znaczenie chociaż moge sie mylic (wiem teraz usłysze ostrą krytyke :D)
m.borkowski
19-10-2013, 19:10
Moja też uciekała z gałązki, a potem włożyłem jej do terrarium zgaszoną i już nie uciekała.
Zdrówko,
Borek
zgaszoną tzn jaką? bo nie bardzo rozumiem