Zobacz pełną wersję : Eukaliptus
Czy ktoś wie gdzie można dostac Eukaliptusa pilnie potrzeby z góry dziekuje za informacje
Gdanszczanka
13-11-2013, 14:31
masz koale?:P
Nasiona 2-3 gatunków bywają w sklepach. Conajmniej 2 produkuje "Tomaszewski" więc są do kupienia w supermarketach. Jeśli nie potrzebna żywa roślina to gałązki są stosowane w bukieciarstwie więc po prostu w kwaiaciarni można zdobyć.
Koaali niestety niie mam gałązki sa w kwiaciarniach ale się nienadają do karmienia są pryskane. Nie znasz może strony do Tomaszewskiego zajrzał bym na jego stronkę gdzie można zkupić .
A co masz zamiar karmić eukaliptusem.
jakis gatunek straszyka sie wyłącznie eukaliptusem karmi...
Dla wszystkich którzy są zdziwieni na co mi Eukaliptus .Będę nim karmił patyczaki Phasma gigas pozdrawiam wszystkich owadofilów
gdybym wiedzial skad to bym bral eukaliptus dla australijskich, moze karmienie jezyna jest przyczyna naglych, dziwnych smierci tych straszykow
Surus niemożliwe że to jeżyna chyba że zbierana przy drodze nie karmisz niczym innym
nie tylko u mnie sie zdarza ze ot, tak sobie, umieraja...tylko jezyna karmie. dopiero kiedy juz stracilem wszystkie australijskie zaczalem karmic bluszczem przy chwilowym braku jezyny reszte.
Saurus znam australijana karmionego tylko wyłącznie liśćmi róży który złożył ze 150 jaj a jego opieka nio szkoda gadać ale to nie wazne był w świetnej kondycji tylko że teraz będziesz mial problem z różą więc spróbuj sie na nia przezucić. A jeszcze jedno liście róży w kwiaciarnaich są pryskane nie polecał bym ich dawać ale można je umyć i wymoczyć w wodzie przez 24 godz dawałem patyczakom nic sie nie działo ale to do końca nie jest to pewne wieć możesz spróbowac zaryzykować