Zobacz pełną wersję : karmienie
mam pytanie co do zywienia.Mam 2 osobniki, jednego 5 miesiecznego i drugiego mlodziutkiego. Myslalem zeby je odosobnic ale odnosze wrazenie po ich zachowaniu ze one sobie wogole nie przeszkadzaja (np jeden lezy na drugim a ten drugi spi ;) ) A skoro juz sie toleruja to nie ma sensu ich rozlaczac na stale....
Tylko ze ciezko jest kontroloowac czy zjda maly czy nie i myslalem aby wyciagac mal,ego na czas karmienia. czy to nie bedzie dla niego zbyt duzy stres ??
GREJFRUT
24-08-2013, 09:10
Obserwuj geki przy jedzeniu wtedy bedziesz wiedział czy je!
nie zrozumiales mnie mi chodzi czy to nie bdzie zbyt duzy stres (a podczs karmienia to je ogladam) ;)jak bede wycaigal malego z terra na karminie do fauna boxa
GREJFRUT
24-08-2013, 17:29
Ale po co chcesz go wyciągać?Ten większy nie daje mu jeść?
znaczy sie wyjada mu ... (ale dobra jakos to wykombinuje samemu mam pomysl)
dzieki ... narazie
szczesliwy jestem ... wkoncu maluch wtrynil swierszcza .. ale z nmim walcyzl swietnie to wygladalo
jka sobie go przestawial w pysku aby odwlok byl ustawiony przodem.. poprostu brak mi slow ahh swietnie... i nie bylo sie jednak czym martwic zjadl przy obecmnosci drugiego ... pozdrowienia