Zobacz pełną wersję : Uciekł mi mój ulubieniec (lampart). POMÓŻCIE !!
Szukałem wszędzie. Możecie podac jakieś miejsca (to zobacze czy tam może być)?
Czy jest jakiś sposób zwabienia go (np. podłożenie torfu lub coś) ??
trudno powiedzieć gdzie można go szukać. Jak mój uciekł (raz mu sie udało :P) to znalazłem go na schodach do garażu...
Zwabić go to raczej nie dasz rady, tak mi sie wydaje.
Szukaj, a znajdziesz :) (chyba że już go u Ciebie w domu nie ma :P)
Mi tez kiedys uciekla samiczka gdy byla w ciazy i znalazlem ja pod moim biurkiem na ktorym trzymam terra!! nie wiem jak z niego zeszla ale byla bardzo przestraszona jak ja znalazlem!!
Tak jak powiedzial MareQ to raczej nie ma sposobu zeby go zwabic !!
Przeszukałem cały mój pokój. W jakich miejscach najlepiej szukać (kuchnia, łazienka itd.) ??
Mysle ze raczej w cieplych i suchych miejscach !! I tam gdzie jest ciemno, sprawdz wszystkie zakamarki, szczeliny itd.
za lodówką za lodówką sprawdź szybko !!!!!!!!!!!!!!!
nie ma ! Są jeszcze jakieś super miejsca ? Ten gek ma ok. 12 cm długości.
daleko nie uciekł jest plus żę on nie umi chdzić po ścianach zobacz najpierw w twoim pokoju na pewno gdzieś za szafą siedzi a potem szukaj dalej nic mu sie nie stanie
mój pokój : przeszukany od A do Z.
zastanów sie, gdzie napewno go nie ma, a potem idź i tam właśnie sprawdz :P zazwyczaj zwierzaka znajduje sie w najdziwniejszych miejscach. Np W szawce a nie ZA :P itp
w ciemnych katach, pod szafa w lazience pod pralka gdzies gdzie nie ma za duzych przeciagow nawet w butach poszukaj
no to jak mi kiedys geksa zwiala, przezucielm caly pokoj od gury do dolu, nawet zabralem ubrania z szafy zeby sprwdzic czy tam jej niema,a lezala sobie obok terra ;]
znalazłem go sztywnego w garażu ;(.
<h1>[b]Prosze zamknąc temat !