Zobacz pełną wersję : Mam prblem !!! proszę napiszcie jak najszybciej!!!
Siemanko ! mam problem od wczoraj mam GEKONA LAMPARCIEGO i jest wszystko wporządku, ni może nie do końca :( bo gdy mieże temperaturę pod światłem to pokazuje mi że jest 25 stopni a na drugim końcu terrarium mam o 5 stopni mniej !!! A ja przeczytałem i słyszałem że pod lampą powinno być około 30 stopni !!! Ale jest może jeszcze jedna przyczyna zbyt małej temperatury mianowicie ja mam wiórki kokosowe w terrarium i one są może jeszcze trosze wilgotne może to właśnie ???
POZDRAWIAM i odpiszcie jak najszybciej !!
Kurde ktoś pisze za mnie posty !!!!!!!!!!!!!!!!
Ej ty kurde nie mozesz sobie swojego nicka zalozyc!!!!!!!!!!!
A nie na czyjs sie wlamywac!!!!!!!!!
Człowieku looz! poczekaj z 2 dni, a jak pod żarówką nie będzie 30 stopni to złóż reklamację i wsio. To, że na drugim końcu terra masz mniejszą temperaturę nie powinno cię dziwić...przecież to logiczne, że im dalej od źródłą ciepła tym chłodniej :P
buehehe...kisiela shakowali :]
szarobury
27-04-2013, 07:45
chyba nie ma nic prostrzego jak założyć silniejszą żarówkę- wilgoć podłoża nie ma wpływu na temperaturę
szarobury
ale zanim woda wyparuje to podłoże może być chłodne...szarobury ma rację, wymień żarówkę i już.
ludzie przeczytajcie posa ktoś podszył sie pod kisiela
dzieki fred17 !!
Nie wiem jak to bylo mozliwe ale chyba juz to zlikwidowalem , bo zmienilem haslo !!