Zobacz pełną wersję : Witam na nowym serwisie!
Witam serdecznie!
Proszę umieścić tutaj wszystkie uwagi, sugestie w związku z nowym serwisem - terrarium.com.pl
Wszystkie osoby chętne do pomocy przy terrarium.com.pl proszę o kontakt na priv.
testy itp proszę umieszczać na forum na każdy temat - to swego rodzaju "śmietnik" ;-)
stronka jest faktycznie o wiele lepsza, choć przed tem też nie była zła :-) GRATULUJE
Stronka super !!!! :o) Nareszcie coś konkretnego.
Pozdrawiam
Leny
Jeronimo
25-06-2011, 04:39
cool :-)))
czemu "nareszcie"???????
tamta byla zla???? :P
Ja niestety mialem przykre doswiadczenia na poczatku ale teraz wszystko zdaje sie byc w porzadku...
natomiast oprawa wedlug mnie jest o wiele lepsza chociaz do starej juz sie zdazylem przyzwyczaic...
Mala sugestia daj wiecej postow w ostatnich postach wyswietlanych pod spodem bo czasem jest za malo...
Ogolem... Coraz lepiej... Coraz lepiej...
Pozdrawiam
Loke
Mi sie podoba. Ale to juz wiesz. Robi naprawde niezłe wrażenie. Masa roboty dała rezultat. Gratulacje.
Siema!!
Mi tez sie bardzo podoba. Jest lepiej i bedzie lepiej.
Tak trzymać.
Witam
Naprawdę dobra robota.Strona baaardzo mi się podoba :-)))) (Jak widzę nie tylko mnie ;-)).
Pozdrawiam
Azazzell
26-06-2011, 13:21
Jest dobrze. Tylko tak dalej :))
Ta stronka bardziej mi się podoba od poprzedniej jest na 1 poziomie .
trzmielik
26-06-2011, 14:31
To naprawde kawal dobrej roboty :-)
No nareszcie cos sie ruszylo :))) i naprawde wyglada to lepiej.
No extra widac ze terrarystyka zyskuje sobie wielu nowych pasjonatow. Pociaga to za soba lepsze stronki, sklepy itp. OK
no no no aż brak mi słów włączyłem dzisiaj kompa i jak zwykle pierwszą strone jaką odzwiedziłem to oczywiście ta strona pozatym to moja strona startowa no i jak juz sie wyświetliła to myślałem że coś nie tak ale szybko sie zmiarkowałem że to jednak jest moja ulubiona stronka tylko w nowej oprawie i jeszcze ciekawsza i bez wachania moge stwierdzić że jest to najlepsza stronka o terrarystyce w polsce moze niechcem przesadzać ale myśle ze może ona konkurować o miano jednej z najlepszych stron internetowych tego typu na świecie ponieważ dużo przeglądałem inne strony z innych krajów i niewszystkie stoją na tak wysokim poziomie.
pozdrawiam wszystkich terrarystów.
IMHO stronka ma ladniejszy "dizajn"
Podoba mi sie bardzo (jak dawniej)
Jesli chodzi o graficzne przedstawienie informacji to tamta strona podobała mi się bardziej. Ale jeśli chodzi o ileść i jakość informacji to ta jest o wiele ciekawsza.
POZDRAWIAM!!
albopilosa
Czy ktos mi morze pomuc gdzie i kiedy odbedzie sie berza,:podobno,
byla w lodzi aleniewiem kiedy....czekam na odpowiedz.
wydaje mi sie ze ten poprzedni portal był ciekawszy
znaczy nie ciekawszy ale był bardziej przejzysty
i czytelny
wybacz mi tą krytykę ale wydaje mi sie że każda porada
jest cenna
smithi
Bardzo przyjemna atmosfera i miła opreawa graficzna :)
jednym słowem BAJER! Pozdrawiam wszystkich!