PDA

Zobacz pełną wersję : czy jesli wyrejestruje zwierzeta...

redknee
01-12-2013, 15:28
glupie pytanko, na ktore sam nie moge odpowiedziec mojemu koledze ktory je zadal...

1. "gdy wyrejestruje wszystkie zwierzeta z mojej listy gatunkow to czy ktos przyjdzie do mnie do domu to sprawdzic czy zeczywiscie nie mam zwierzat ?"

2. "gdy wyrejestruje to urzad miasta jak dlugo bedzie mnie mial w papierach/komputzerze ?"

bede wdzieczny za odpowiedzi do tych dwoch pytan, pytania tycza sie glownie gatunkow jaszczurek i boa dusiciela

kazz
02-12-2013, 01:29
ad. 1 )
Z tego co wiem to nikt z Urzedu nie przyjdzie, zeby sprawdzic czy rzeczywiscie nie masz juz zwierzakow - tak samo jak nikt nie przyszedl sprawdzic, czy takowe masz:P
Zreszta Urzad nie ma pracownika ktory jest do tego uprawniony, zeby chodzic i sprawdzac

ad. 2) A w "papierach" na pewno troche zostaniesz... tyle ze juz wraz ze wzmianka ze nie masz zwierzakow. Nie wiem jak jest akurat z tymi dokumntami - do ktorej kategorii archiwalnej naleza. Bo np kat. A trafia do Panstwowego Archiwum i juz tam zostaje do konca:) Inne kategorie musza byc trzymane przez 15, 10, 5 lat. Malowazne dokumenty sa wywalane z koncem roku. Ale do ktorej kategorii naleza te to nie wiem...
Jak bedziesz wyrejestrowywal to zapytaj :)

42d3e78f26a4b20d412==