Zobacz pełną wersję : mam pytanko co do G rosea
michaśśś
07-05-2014, 14:32
bo ma msamuice g rosea L6 i zastanawiam sie czy dawać jej na pokarm pinki czy swierszcze a jeśli swierszcze to małe? bo to jest spokojny pająk wiec sam nie wiem
W profilu pisze ,ze jestes w terrarystyce od 2003 r,a zadajesz kolejne pytanie jakbys zaczal wczoraj...Kazdego pajaka karmi sie tak samo - male = male zarcie,duze = duze zarcie.Wazne zeby nie bylo wieksze od odwlkoka,choc to nie jest regula ,bo pajak poradzi sobie z troszke wiekszym jedzonkiem
Jak masz pinki to dawaj pinki jak masz swierszcze to dawaj swierszcze tylko zeby nie były za duże jak to pisał poprzednik.
koles...zadajesz bezsensowne pytania....zastanow sie po co to robisz?? zeby byc znanym na forum jako KRETYN?? odpowiem ci na to pytnie - CHCESZ DAC PINKI - DAWAJ PINKI, CHCESZ DAC SWIERSZCZE - DAWAJ SWIERSZCZE (amator;/)
PawelB nie tak ostr wiem ze sie denerwujesz a to do niczego nie prowadzi.
Michaśśś napisz poprawnie nazwy zwierząt w profilu , bo to też denerwuje :)
troche (BARDZO) denerwujace jest to co on pisze. moglby dac sobie z tym spokoj....."moj murinus jest zbyt spokojny" ......no gosciowi odbilo!! (nie życząc zle, nie mialbym nic przeciwko jakby ten murinus jak bedzie juz L8 ugryzl michasia;/:D)
pozdr.
Pawel - wiem, ze to, co pan michaśśś pisze jest denerwujace, ale nie musisz sie rzucac na niego ;] Postarajmy sie go ukierunkowac na dobra droge bez nerwow :)
michaśśś - przeczytaj jeszcze raz dokladnie FAQ i archiwum, bo sam widzisz, jakimi owacjami uzytkownicy witaja Twoje pytania. I nawet sie im nie dziwie...