Zobacz pełną wersję : Parahybana ( Wylinka a Jedzenie )
Chodzi mi dokladnie o to ze moja parahybana juz 1,5 tygodnia nie je nic co 2 dni jej wrzucam muszke albo maczniaczka ale jej nie tyka nawet . Wylinke powinna miec za jakies 8-9 dni ale nie zczarniala ani nic nie wskazuje na nia :( ale tez nie je ?? no niewiem co jest :( wiem ze moga nie jesc tygodniami ale zeby tak odrazu na taka diete przeszla ?? :D
cyclosternum
20-02-2014, 06:31
moze poprostu sie najadła??
albo poprostu jest przed wylinką
pająki niejadają przed wylinką ;) niedenerwuj sie
Awikularia
20-02-2014, 06:32
"Taka dieta" - tzn. 1,5 tyg.? To nie dieta, to lekka przerwa w jedzeniu. To, ze pajak sie do linienia przygotowywuje nie oznacza automatycznie, ze od razu zciemnieje. Czasami od rozpoczecia diety do zciemnienia mija ladne kilka-kilkanascie dni.
wiesz ze moga nie jesc tygodniami i masz problem ze nie je 1,5 tygodnia? :o
no wiem ale nic nie zapowiada wylinki a powinno :(
Wiecie lubie patrzec na walki pomiedzy moja Parahybana VS Monczniak :D tylko czemu zawsze przegrywa Maczniak :D "to pewniak skoncze do STS i postawie na niego" :d
Peter_frostax
20-02-2014, 08:18
Warto jeszcze dodać że pająki na krótko przed lnieniem zaczynają ciemnieć
Dawidptasznik
20-02-2014, 08:27
Jaka dieta - 1,5 tyg.? To nie dieta, to lekka przerwa w jedzeniu. To, ze pajak przygotowywuje sie do linienia nie oznacza automatycznie, ze od razu zciemnieje.
POZDRO
Awikularia
20-02-2014, 09:12
Dawid, dlaczego powtarzasz slowo w slowo to co napisalam? Nie umiesz wlasnymi zdaniami?
Nie chce byc niegrzeczny czy cos takiego ale wydaje mi sie ze 95% postow Dawidaptasznika sa odwzorowaniem tego co ktos inny napisal wczesniej :/
Pozdro
PrzemekB
20-02-2014, 10:13
zgodze się z wami...łatwo można to zauwazyc ale ... kopiowanie czyjegoś tekstu??? :O nie przesadzasz Dawidptasznik ??? oł men :/
Vanaloon
21-02-2014, 11:25
Jakim cudem określiłeś nadejście wylinki w dokładności do dwóch dni?? nic tylko podziw :-)))... tak... mogą nie jeść tygdniami,,, takie rzeczy sie zdarzają