Zobacz pełną wersję : E-book
Mam pytanie. Czy ktos z was ma moze Encyklopedie terrarystyki w postaci e-booka? Bo szczerze mowiac nie bardzo mnie stac na kupno tak drogiej ksiazki. Jestem w kiepskiej sytuacji finansowej :( Jesli tak to prosze o kontakt.
Zaraz zostaniesz skrytykowany przez pędząco stado że nie chcesz uzbierać na oryginalną.. :))
P.S. To ja też chce (książke - nie stado)!! :))
też by się przydała:) Ja nie mam siana bo wszystko co mogę odkładam na rower;]
Ta polska Encyklopedia Terrarystyki to taka wielka broszura. Ładne zdjęcia ale więcej informacji znajdziecie w necie niż w tej książce.
Zgadza sie, ja ja kupilem wylacznie dla zdjec :)
WITAM
LUDZIE A NIE MACIE LINKA DO PDF'A TEJ KSIEGI ???
Przecież o to właśnie pyta mIRO..
nautilus
05-02-2014, 12:28
Przeciez miro pyta o e-booka nie po PDFA (obowiazkowo uppercase) ;)
ponczos - podoba mi sie Twoj podpis i stronka
sorry za offtopic :P
Przecież 99% e-booków jest w formacie .pdf ;))
Mnie się również podoba. :))
No bo PDF to jest wlasnie E-book :( Czyli nie macie czegos takiego? Szkoda.. Chciałbym ja kupic ale nie mam kasy i to tylko dla zdjec bo duzo gatunkow tam jest opisanych i duzo zdjec do nich, a tak w necie to trzeba czasem sie nagimnastykowac zeby znalesc zdjecie fajne.
.pdf to format zapisu m.in. Adobe Reader'a i choć jak pisałem jest w ponad 90% wykorzystywany do e-booków to służy także do innych celów. :))
nautilus
06-02-2014, 02:28
Szukalem w pewnych zasobach i nic nie znalazlem. Moze nikt nigdy nie przerzucil tej ksiazki na kompa...
Swoja droga to jesli tam nie ma informacji, jaki sens jest szukac pdfa, w ktorym beda ladne zdjecia? Tak samo dobre sa zapewne na roznych stronkach.
A dlaczego ludzie kupują gotowe albumy a nie ściągają sobie fotek z netu?? :))
nautilus
06-02-2014, 09:35
Powiedz mi, bo ja nie mam zadnego albumu :]