Zobacz pełną wersję : agresywny albopilosum
nie wiem co się stało ale mój kędziorek zrobił sie agresywny jak dmuchne na niego to atakuje a jak stukne w pudelko palcem to próbuje gryzc jaka moze byc tego przeczyna ? kilka dni temu przełozyłem go do pudełka po saładce o wymiarach wysokosc 4,5cm i średnica 12cm wczeniej był w pudełku o wymiarach długosc 8cm wysokosc 5cm i szerokosc 5,5cm pajaczek jest ok 6/7 wylinki ma 2,5cm ciałka i 4cm z nogami niewydaje sie wam ze jest mały bo dla mnie jakis malutki
dzieki za odpowiedzi
pozdr
Ja tez nie wiem co sie stalo (swoja droga nie sadze zeby ktokolwiek wiedzial oprocz niego samego:P). Pojemniczek dobry. Moj L6 tez ma takie rozmiary. Nie martw sie jest ok.
albo to efekt "klimatyzacji" w nowym terra albo zbliza sie wylinka moja rosea zawsze przed wylinka robi sie szybsza i duuuuuuzo agresywniejsza atakuje wszystko co sie rusza.
Z moim kędziorem się dzieje to samo jest przed wylinkam bo już nawet łysieje jej odwłok ,ale nic nie chce jesć wiecie czemu.Ile ptasznik bez jedzenia może wytrzymać???
Duuuuuuuuzo. Czlowieku, poczytaj FAQ to bedziesz wiedzial czemu nie je. PRZED WYLINKA PAJAKI NIE JEDZA!!! (wyjatkiem jest geniculata:P)
Ptasznik bez jedzienia wytrzyma bardzo długo.
Każdy ptasznik może mieć huśtawkę nastrojów i nawet "kędzior" może być wredny.
PrzemekB
21-01-2014, 14:29
tak jak napisał morda , hustawka nastrojow , ale moim zdaniem przyczyna tego moze byc brak kryjowki. Z doswiadczenia mojego(moze niezbyt duze) wiem ze bez kryjowki moj albopilosom potrafił postraszyc i byc bardziej zadziorny.
Moze sie wkur*** bo na niego chuchasz i pukasz mu w szybke...?
To nie byla odpowiedz na twoj post... Hint-> wyswietlaj drzewo
to chyba nie od dmuchania moze brak kryjowki