Zobacz pełną wersję : Jakie terra dla kedzira L5??
elektrochemik
04-01-2014, 10:05
Witam terrarystyką interesuje sie juz od roku mam wężą ale chce zacząć hodowac ptaszorki :) i mam pytanie jakie terra dla takiego ptaszorka jak w temacie
P.s moze być słój 5l???Proszę o pomoc,acha jaką kwote moge dać za tego pająka ??
cyclosternum
04-01-2014, 10:18
pudełko plastikowe np. po surówce
a co do kwoty to popatrz na forum sprzedaj i wykalkulujesz cos
terra dla L5?
idź do zoologika i kup sobie za 80gr pojemnik plastikowy dla ptaszorów i potrzymaj go ze 2 wylinki, potem jak bedzie duzy to do faunaboxa lub ewent do terra.
elektrochemik
04-01-2014, 10:42
a co myślicie nad tym słojem 5 l :]]]]] pudełeczko po surówce hm...bardzo ciekawy pomysł.Gdzies widziałem ze ktos chciał sprzedać za 25zł
za 25zł ??
kup w OBI pojemniki na zywność za 2zł a nie za 25...
SpiDerKa
04-01-2014, 11:33
moje L5 siedza w pudelkach po surowkach :) Pudelka sa cale przezroczyste, wiec widac co sie dzieje. polecam :))
elektrochemik
04-01-2014, 12:13
achhh to dobrze poźniej przesadze go do faunaboxu :) acha jakiego mi polecacie kupić pajączka ???Przypominam, że jestem początkującym!!!
P.S Sorki za moje bezsensowne pytania ale chce jak najwiecej wiedzieć od ludzi którzy sie juz trochę tym zajmują PZDR i czekam na odpowiedzi :DDDD
Barachypelma. Od koloru do wyboru... Nhandu. Mloda geniculata... Duzo tego. Przejzyj sobie archiwum. Tam sa podane dzisiatki pajakow dla poczatkujacych. Na pewno cos sobie wybierzesz...
Ja czyamam swojego kedziorka L4 w pojemniku na mocz i zostanie tam jeszcze przez kilka wylinek takze Ja polecam pojemnik na mocz dostepny w kazdej aptece za 70 gr
Pozdrawiam
elektrochemik
04-01-2014, 12:41
Ja jednak włoze do pojemnika po słatce lub na mocz pzdr i sie wacham na wyborem Smithi a kedziorek
bierz smithiego, ładniejszy, równiez dobry na początek.
SpiDerKa
04-01-2014, 12:59
Ja polecam smithi - osobiscie moj ulubiony :)) Jest ladny a do tego spokojny i dobry dla poczatkujacych hodowcow
Num_Lock
04-01-2014, 13:16
Tez mam smithiego od L1 ( jest L3 ) i nie ma z nim zadynch klopotów ; bierz i sie nie zastanawiaj ;)
SpiDerKa
04-01-2014, 14:17
Hmmm... wydawalo mi sie, ze wyslalam wiadomosc, ale jej nie widze...
Tak wiec ceny poszukaj w dziale "sprzedam". Nie sa duzo drozsze, za to moim zdaniem efektowniejsze :) A kedzior juz mnie uzarl :/
Num_Lock ja mam smithi od L2 :)
Pozdrawiam
Kedzior L5 w Krakowie za 10zł :) poszukaj w SPRZEDAJ on jeszcze je ma.
elektrochemik
05-01-2014, 04:16
kurde nie moge znaleźć pomóż mi Archie daj jakiegos linka czy cus
elektrochemik
05-01-2014, 06:59
dzieki ale juz wszystko załatwione kupiuje L5 i L6 kedzierawego za 35 zł mysle ze sie opłaca!!!
skoro Ci napisalem ze w Krk jest za 10-12zł to sam ocen czy sie oplaca. A i jeszcze sprawa papierow. 35zł z papierami?