Zobacz pełną wersję : CZY DA RADE PRZESTAWIC WEZA ????????
Mam dziwne nurtujace pytanie.Czy da sie przestawic weza z np. myszy na kurczaki ze sklepu????Prosze o odpowiedz.
Krzysztof.W
24-10-2011, 15:28
Chodzi ci o pisklęta ( kurczaki) ?.
Jeżeli tak to twój wąż * POWINIEN * przestawic sie na ten pokarm z łatwością .
cześć
Chodzi o takie zdechle,oskubane,bez glowy,np.z biedronki czy carrefoura.
Krzysztof.W
25-10-2011, 09:31
Jak sądze twój wąż jest dosyć duży,jeżeli tak to mógłby zjeść takiego oskubańca . Sprubuj może będzie chciał zjeść kurczaka, ale najpierw ogrzej zwłoki ptoka .
Napisz jaki to wąż jest w twoim posiadaniu, podaj wielkość.
Cześć.
Jeszcze nie mam,wlasnie poluje na boa lub pytona.
Przeczytalam duzo ksiazek na te tematy,ale nie pisze nic o kurczakach z biedronki(dziwne prawda)???Poluje tez na doswiadczenia,bo mam zamiar zostac wetem.Odpisz prosze na wrednyantos@interia.pl
Pozdrawiam MŁODA
Masz weza???????????????????????????????
noradarling
27-10-2011, 13:11
Zobaczcie jak pleć piękna boi się myszy i szczurów:-)
Kurczaki wężowi będzie kupowala... w domu towarowym.
Dziekuje za komplement.Nie chodzi o to czy sie boje tylko widzialam juz za duzo wezy,ktore byly poobgryzane przez mysz.
PPPOOOZZZDDDRRROOOWWIIIIIOOOOONNNNNNNNNNNNNNNKKKAA
MŁODA
p.s.Kazdy moze napisac i pogadac wrednyantos@interia.pl
no to mozn zamrozic myszy albo szczura i podac mu peseta
Mam mrozic mysz na zywca???
Moze mam ja najpierw udusic???
dr Robert
03-11-2011, 03:39
Ssaki to nie gady czy płazy. W porównaniu z nimi bardzo cierpią gdy w niskiej temperaturze. Najlepiej się zastanowić jak samemu chciałoby się umrzeć, a potem zastosować to u myszy. Odsyłam do wątku o zabijaniu zwierzat.
...ze starości :)))
Ale to hyba odpada ;P
Nie trzeba, wystarczy ze wsadzisz ja do reklamowki i pieprzniesz nia o kant biurka, powtarzac do skutku, ale jedno porzadne uderzenie powinno wystarczyc.
Pozdrawiam