Maniak
24-11-2013, 07:34
Witam wszystkich zainteresowanych,
Rozpocząłem przygotowania do stworzenia na osobnej stronie rozszerzonego FAQ do którego moglibyśmy dsyłać nowicjuszy (i pewnie nie tylko). Podzieliłem działy tak:
1)Zakup ptasznika
2)Terrarium
3)Karmienie
4)Choroby ptaszników (tu też będzie o roztoczach, peśni itp.)
5)Przenoszenie pająków
6)Transport i pakowanie (chodzi o przygotowanie do przesyłki)
7)Linki (chociażby do free.boo.pl)
8)Kontakt
Jeżeli jest ktoś zainteresowany ochotniczą współpracą proszę o nadsyłanie wszelkich rzeczy które mógłbym tam umieścić (nie zdjęć tylko tematów które mają pomagać innym). Całą stronę planuję zrobić w HTMLu bo nic innego nie umiem a grafikę w PSie. Jeśli macie jakiekolwiek propozycje odpowiadajcie. Uczyńmy to forum czystym i profesjonalnym.
Mój mail: tomaszw@neostrada.pl
GG: 3333915
Rozpocząłem przygotowania do stworzenia na osobnej stronie rozszerzonego FAQ do którego moglibyśmy dsyłać nowicjuszy (i pewnie nie tylko). Podzieliłem działy tak:
1)Zakup ptasznika
2)Terrarium
3)Karmienie
4)Choroby ptaszników (tu też będzie o roztoczach, peśni itp.)
5)Przenoszenie pająków
6)Transport i pakowanie (chodzi o przygotowanie do przesyłki)
7)Linki (chociażby do free.boo.pl)
8)Kontakt
Jeżeli jest ktoś zainteresowany ochotniczą współpracą proszę o nadsyłanie wszelkich rzeczy które mógłbym tam umieścić (nie zdjęć tylko tematów które mają pomagać innym). Całą stronę planuję zrobić w HTMLu bo nic innego nie umiem a grafikę w PSie. Jeśli macie jakiekolwiek propozycje odpowiadajcie. Uczyńmy to forum czystym i profesjonalnym.
Mój mail: tomaszw@neostrada.pl
GG: 3333915