Zobacz pełną wersję : A propos glupiego pitania ;P
Szkoda, ze zamkniety
Awi napisala: Dlaczego zakladasz, ze skoro czlowiek po wypaleniu trawy ma jazde, to ptasznik tez ma miec?
W ktoryms z progamow, co jakis czas puszczanych na Animal Planet, bylo cos takiego. Co prawda nie z ptasznikami, ale pajaczki byly poddawane dzialaniu (nie pamietam w jaki sposob:/ ) kofeiny, amfetaminy, lsd, i pewnie czegos tam jeszcze. Efekty obserwowano na sieciach tych pajaczkow, i zapewniam, ze roznice byly :)
Grażynka
12-11-2013, 17:51
na hyperreal.info są takie foty ;]
Tez o ty slyszalem. Pajaki(krzyzaki) wystawione na dzialanie roznych srodkow roznie sie zachowywaly. Po nikotynie i THC plotly dziwna pajeczyne.
Awikularia
12-11-2013, 18:02
No ja rozumiem, nie jestem az tak zacofana. Ale po zjedzeniu?????
Grażynka
12-11-2013, 18:03
tak nie słyszałeś nigdy avi o ciasteczkach z haszem ;] :P
Hmmmm ja slyszalem tylko o kiślu ...:P:P
Mysza1983
12-11-2013, 18:10
problem z zjedzeniem jest jeden, mniej tetrahydrokannabinolu przenika przez żołądek niż przez płuca, dlatego żeby mieć porównywalne skutki trzeba więcej zjejść...
Hmmmm fakt palenie jest bardziej ekonomiczne ;) a do jedzenia sa dropsy ,ale ptaszorkowi chyba stanie w gardle :p
Moze jak kos ma pisac o dropsach i o tym jakie jaranie jest fajne etc... to raczej nie tutaj :/ Juz jeden watek zostal przez to zamkniety...
ale to terz rórznie :P - zalerzy w jakiej formie :P:P
np jak odpowiednio przyrządzisz połówke chaszu to masz mase przez 6 godzin minimum a jak to spalisz to złapiesz mase na godzine max a potem cie zbita bierze i po zabawie ... ale ja sie nie znam i nie wiem co to jest te coś :P
_Andrzej_
13-11-2013, 04:43
Ciekawe tylko, czemu mają służyć takie "doświadczenia"? O ile może jeszcze obserwacja zmiany budowy sieci przez krzyżaka do czegoś się przydała (wątpię), to już eksperymentowanie na pająkach w warunkach domowych jest wyłącznie znęcaniem się nad nim. Jak ktoś bierze pająka na rękę i mu spadnie, to rzuca się na niego gromy.
Mam jakoś wrażenie, że eksperymenty z trawką i czym tam jeszcze się da należą do dużo gorszej kategorii!
Heh to tylko zartu haha dobra nic juznie pisze ....
najciekawsze jest to ze jak taki temat zalozy 15latek to kazdy go wysmieje ale jesli to zrobi ktos BARDZIEj doswiadczony to traktowane jest to powaznie.
chrzabu napisał:
a tak osobno to:
-żeby mieć halo to trzeba palić (szczoty a nie liście)
po pierwsze to nie szczoty tylko szczyty lub topy jak kto woli a po drógie po liściach też jest niezłe halo tylko że trzeba ich więcej spalić albo wywar zrobić(liście muszą być z żeńskiej roślinki)
a i jeszcze: cisteczka wcale nie muszą być według specjalnego przepisu wystarczy do czego kolwiek dodać zielska i faza będzie tylko zależnie do czego dodajesz to różne ilości tzreba dosypać.
hehe i tak jak Baku powiedział:nie wiem co to jest marycha gdzieś to sobie wyczytałem:P co złego to nie ja
ps:tylko żeby zaraz nie było że popieram tego kolesia!! ja bym w życiu nie wpadł na taki pomysł przecież zioło jest dla ludzi:]
Archie nie chodzi ile kto ma lat!!! tylko jak kto zformuluje posta. Prosze bardzo dyskutujcie o dzialaniu wszystkiego na ptaszniki co do narkotykow to badzo ciekawy temat ale nie jak pisze to 14 latek w stylu "da sie pajaka zjarac?" czeos takiego nie bedziemy tu tolerowac. Wiec ten watek zostawie.
I radze nie pisac tu o dropsach itp. Pogadaj sobie o tym z kolegami na osiedlu kashex i baku.
Macie po ostrzezeniu.