Zobacz pełną wersję : DZIEŃ KĘDZIORA w Biofilu :)
ostry wypas :)
tylko czemu mi się kędziory wogóle nie podobają :(
haha
cyclosternum
14-10-2013, 07:39
szkoda ze nie jestem z kraka
hehe nieźle
a jakiej okazji taka promocja?:)
Masz napisane - z okazji Mikołaja. :P
Ja też chce!!! Czemu biofil nie jest w wawie??!!! :((((
Własnie dlatemu zeby sie mozna urwac ze szkoły !!
Nieee no. Czemu ja mam tak daleko:(
eeeeee.
Bialystok daleko jest od wszystkiego.
Nawet kedziorki sa drogie ( 200zl za tak +- L6 , a jak go sobie sam wyjme to 150 :} ).
szkoda że w Jeleniej nie ma takiego czegoś;]
ale nie zle wam w Bialymstoku placa. Za tak prozaiczna czynnosc jak wyciagniecie pajaka - 50zl? ;)
heh spoko, tylko nie moge sie doczekac jak beda dawac mlode boaski albo jakies pytony .... mam nadzieje ze jeszcze w tym roku pod choinke :))
Kurde, rozdaja kedziezawego - chyba najtanszego pajaka - za darmo i nagle kazdy polubil i chce miec! LUDZIE LITOSCI! Taki pajak to tylko 5 złotych.... Aaa.. ktos tam chcial zarywac szkole ... dla 5 złotych... niezle. Grunt to reklama.
A pewnie ze to dobra reklama. Czlowiek przyjdzie, dostanie malenstwo i sie bedzie cieszyl ze taki fajny sklep.
Im sie wyklulo powiedzmy 500 sztuk kedziorkow (tak +- kokon) i co maja z tym zrobic??
Jezeli zysk sprzedajac z takiego kokonu to
powiedzmy 2zł za pajaczka to 500x2zł = 1000zł.
eeee cos sporo mi wyszlo :|
Oplaca sie im?????
Chmmmm to sam juz nie wiem.
Moze po prostu za duzo zabawy im jest z nimi a za maly zarobek to daja.
Poza tym jak juz powiedzialem potencjalny klient bedzie baardzo zadowolony ze sklepu jak dostanie taki "gratisowy" prezent.
Gdyby w moim miescie taki sklep byl to sadze ze bym wlasnie w nim na przyszlosc kupowal rzeczy.
twoja głupota przerasta już wszystko ...za to inteligencja nie przewyższa rozmiaru buta....
zurekkrk
14-10-2013, 18:15
biofil RULEZZZZZZZZZZZZZ ale moglibyście dać na stronce oferte waszych pająków
Hehehe no to chyba będe miał kolejnego kędziorka :P
i to sie nazywa dobry lans :D
hihihi
Ja sie już nauczyłem :) jak cos daja to sie bierze ... będzie 1 pająk w Grudniu potem to juz tylko z górki wypłata i kolejne zakupy :D
Niektorzy sie tak podjarali jakby rozdawano kielbase a nie pajaki. Chociaz.. podoba mi sie "DZIEN KEDZIORA" - mowiac o nazwie samej w sobie :]
heheh jak bym mieszkał w krakowie to bym sie wybrał całą ekipą z 30 osub kazdy po kedziorku i potem wszystko by do mnie trafiło :D szkoda z nie mieszkam w krak
PMajdan czyżby bardziej jarała cie kiełbasa niz pająki ?:P chociaż w sumie podsuszana Krakowska nie jest zła :D
wino całe szczescie że nie mieszkasz :) chociaż ja nie licze na darmowego kędzia bo w Biofilu będe po świerszcze koło 16 :)
WINO typowa postawa polaka heh :( poszedlbys z 30 osobami i mialbys 60 pajaczkow. Heh wino po co Ci tyle? daj skorzystac innym, za 60 zl mozesz miec tyle ;]. A potem sie ludzie dziwia ze przy otwarciu nowego hipermarketu ludzie walcza jak zwierzeta zeby miec tansze dvd :P. Widzialem jak cale rodziny biegna tylko np po zgrzewke cukru zwalniajac sie z pracy :PP Szkoda gadac... A Dzien kedziora jest SWIETNYM pomylsem :] i uwazam ze jest zrobiony zeby terrarysci sie spotkali w jednym miejscu i przy okazju odwiedzili biofilek a nie po to zeby w tloku walczyc o te 2 kedziorki ;P to taki przyjemny dodatek.
Pozdrawiam.