Zobacz pełną wersję : system na parzace wloski
Jezeli ptasznik wystrzeli w ciebie a dokladnie w twoje gardlo kilka wloskow to dobrze jest wypic sobie rozpuszczone w wodzie wapno. mi pomagalo moze pomorze i wam,.
Bo wiekszosc wie jakie to nie przyjemnie uczucie, drapanie wn gardle ciagly kaszel itd...
u mnie to raczej nie drapanie w gardle a swędzenie w nosie i łzawienie :D
ja akurat oddychalem kilka razy jak mnie przyatakowal wloskami, albo ziewalem.. wiec jak by cos bylo z gardlem :P to pijcie wapno polecam :)
FaUnA_BoX
19-09-2013, 16:22
hmmm to chyba wie każdy ;)...że trzeba wypić wapno w takich przypadkach...
Widzę, że lekcje odrobiłeś i FAQ przeczytałeś. :)
FaUnA_BoX
19-09-2013, 16:29
heh właśnie ;) każdy tutaj przesiadujący wie o takich procedurach...Calcium i niema mocnych hehehe...
Pomaga zawsze tylko szkoda ze czasem trzeba sie tyle pomeczyc:/
aj juz sie nie czepiajcie :) chcialem dobrze ludzie zawsze czesciej pytaja na forum niz na FAQ patrza. a to przez przypadek odkrylem i nie czytalem o tym w FAQ
No widzisz jak to można przypadkiem dokonać odkrycia ;)
hehe a wapno tez jest dobre na ukaszenia zawsze to przeczysci ciało
Na ukąszenia wapno jest za słabe, niby działa przeciwalergicznie ale na ukąszenie niewiele pomoże.
ach te włoski.. wpno dobre na wszystko... Zróbmy akcje. Pij wapno - będziesz wielki :)
Najlepsze na zatrucia chemiczne takie jak np. ukąszenia, jest mleko.
Ja zazwyczaj po czyszczeniu "ekipy" mam wielkie drapanie - twarz, szyja, ręce.... eh wkurzające to jest.